Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci ve beraberindeki heyetle görüşen Razgrad Belediye Başkanı Denço Boyaciyev, kültürel işbirliğinin yanı sıra diğer alanlarda da iki belediye arasındaki işbirliğinin genişlemeye devam ettiğini belirtti.razgrad-avcilar-kardes-beld

“Aramızdaki bağlar çok yönlü. Başarılı işbirliğimiz ise daha da geniş kapsamlı hale gelecek” diyen Boyaciyev, iki belediye arasında kültürel, turizm ve ticaret alanında işbirliği protokolü imzalandığını ifade etti.

Avcılar Belediye Başkanı Değirmenci ise şimdiye kadar Razgrad Belediyesi ile kültürel alanda çok sayıda işbirliği örnekleri sergilediklerini belirterek, önümüzdeki yıllarda ilişkilerin daha da genişleyeceğini umduklarını söyledi.

Değirmenci, “Ekonomik alanda zaten Türk işadamlarının bağlantıları var. Bu yeterli değil, işbirliğini çok daha üst düzeyde geliştirerek güçlendirmemiz gerekiyor. Bizler aynı tarihi, aynı coğrafyayı ve aynı kültürleri paylaşıyoruz” dedi.

Razgrad Belediyesi ile İstanbul Avcılar Belediyesi arasında işbirliği protokolü Razgrad Sanat Galerisi salonunda imzalandı.

 

AA

Reklamlar