Benimsediği yeni nesil tasarım anlayışı ve dinamik yapısıyla sektörün en önemli oyuncuları arasında yer alan Loda Mobilya, hedefleri doğrultusunda büyümeye devam ediyor.

Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yaptığı yatırımlarla da adından söz ettiren Loda Mobilya, Bulgaristan’ın en önemli ticaret merkezi Plovdiv’e açtığı mağazasıyla büyük ilgi gördü.

Özgün ve özgür bir dekorasyon stilini kendine rehber edinen Loda Mobilya, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da varlığını gösteriyor. Bu anlamda global bir oyuncu olmayı hedefleyen ve mağaza zincirine eklediği yeni halkalarla her geçen gün büyümesini sürdüren Loda, Bulgaristan’ın en önemli markalarından VNG ile iş birliği yaparak hedefine bir adım daha yaklaştı. Yurt içi ve yurt dışında toplam 10 mağazası bulunan Loda, Bulgaristan’ın en büyük showroomuna sahip Plovdiv’in merkezinde açtığı mağazasıyla bu sayıyı 11’e yükseltti. Loda Mobilya aynı zamanda bölgede önemli bir ekonomik hareketlilik de yarattı.

“HEDEF, DEVLER LİGİ”

Benimsediği hizmet politikalarıyla Avrupa’nın en güçlü markaları arasında gösterilen VNG, geniş bir alana yayılan satış ve kurulum ağıyla sektörün çıtasını yükseltiyor. Bu anlamda önemli bir iş birliğine imza atan Loda Mobilya, yüksek gusto ve ileri vizyonunu VNG’nin uzman ekibi ve uzun yıllara dayanan tecrübesiyle buluşturuyor. Bulgaristan’ın en prestijli ismi VNG işbirliğinde açılan yeni mağaza ile ilgili değerlendirmede bulanan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, Avrupa pazarına yaptıkları yatırımlarla uzun zamandır hedefledikleri noktaya ulaşmak için önemli bir adım attıklarını ifade etti.

Loda olarak her zaman sınırların dışına çıkabilmeyi amaçladıklarını vurgulayan Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Avrupa pazarında yaptığımız mağaza ataklarıyla bunu başardığımızı düşünüyorum. Üstelik bölgenin en büyük markalarından VNG ile bunu yapıyor olmak da ayrı bir gurur kaynağı. Loda Mobilya ve VNG güçlü bir sinerji yakaladı. Bu sinerjinin yaptığımız işe yansıdığını ilgi ve satış rakamlarından görebiliyorum. Farklı çizgimiz, tercih ettiğimiz dizayn dili ve entegre hizmet anlayışımızın bu başarıda önemli bir paya sahip olduğunu düşünüyorum. Ayrıca imza attığımız bu başarı, atacağımız yeni adımlar ve yatırımlar konusunda bizi daha da motive ediyor. Bu noktadan hareketle şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Loda Mobilya olarak her zaman daha iyisi çalışmaya, hedefimiz olan devler liginde yer almak için ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haberler

Reklamlar