İznik Bal-Göç Başkanı Serkan Acar İznik Otogarında verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada birlik ve dayanışmanın önemini vurgulayarak ‘’Bir olmak, birlikte olmak, birlikte düşünmek, birlikte heyecanlanmak, birlikte yorulmak, birlikte üzülmek ve birlikte sevinmek, geniş bir aileyi ayakta tutan faktörlerin başında gelir. Bal-Göç Derneği olarak bizde geniş bir aileyiz.” dedi.iznik-balgoc-iftari

Yoğun katılımın gerçekleştiği İznik Balkan Göçmenleri Derneği tarafından verilen iftar yemeğine Bal-Göç Genel Başkanı Doç. Yüksel Özkan, Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri Orhangazi Bal-Göç yönetimi, Bursa Kosava havalisi Fehmi Duban, Ak Parti AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Elbeyli Belediye Başkanı Şakir Yıldız, Emniyet Müdür Yardımcısı Tolga Sanlı,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dede, AK Parti İlçe Başkanı Osman Sargın, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Ramiz Tınaz, Hasan Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kaan Usta, MHP Belediye Başkan Aday Adayı Sakin Köseoğlu, Engeliler Derneği, Gaziler Derneği, Emniyet Müdür Vekili Hasan Tolga Şanlı, Karakol Amiri Ali Ilgın, Trafik Büro Amiri Ercan Uzar, CHP Belediye Meclis Üyesi Hikmet Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP ilçe Başkanı Osman koçak ve il genel meclis üyeleri, İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkan ve yöneticileri ile 1000 den fazla vatandaş katıldı.

İftarın ardından yapılan kısa konuşmalarda İznik Bal-Göç Başkanı Serkan Acar “ Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İznik Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tertip ettiğimiz iftar programımız bile bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayında sizlerle böyle güzel iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir olmak, birlikte olmak, birlikte düşünmek, birlikte heyecanlanmak, birlikte yorulmak, birlikte üzülmek ve birlikte sevinmek geniş bir aileyi ayakta tutan faktörlerin başında gelir. Bal-Göç Derneği olarak bizde geniş bir aileyiz. Bu vesileyle birliğimizi, beraberliğimizi ve kaynaşmamıza vesile olan bu iftar soframıza geldiğiniz için bir kez daha şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Sayın konuklarımız ve saygı değer üyelerimiz. Bu akşam bize verdiğiniz destek ve katılım için sizlere teşekkür ederim. Çünkü güçlü olmak ,birlik ve beraberlikten geçer. Allah nice ramazanlara sağlık huzur ve barış içerisinde ermemizi nasip etsin. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz kadir gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlarım. Değerli konuklar ve sayın üyelerimiz bayramlaşmamız bayramın  birinci günü akşamı dernek lokalimizde  yapılacağını hatırlatmak isterim. Bu  yemeğin hazırlanması ve sunumunda emeği geçenlere teşekkür ederken özellikle  yönetim kurulu üyemiz Seyfettin Demir ve Denetleme Kurulu üyemiz Mustafa Aydının bu tür büyük desteklerinin devamını dileriz.” dedi.

Hüseyin Balcı – Ayhan Uyan – İznik Rehber

Reklamlar