İbrahim Köşdere Kimdir ?

1951 yılında Kırcaali Bulgaristan’da doğdu. Annesinin adı Fırdevs, babasının adı Ali’dir. İTÜ İnşaat Fakültesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe ve Finans Bölümü mezunudur. Master, Bulgarca, Rusça, İngilizce,İnşaat Yüksek Mühendisliği üzerine yaptı. Turizmci – Köşdere Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Balkan Türkleri Dayanışma Derneği Üyesi, Avrupa Birliği Turizmciler Derneği Temsilcisi, Uluslararası Turizm İşletmecisi Ödülü, Avrupa Birliği Turizm Yatırımcıları Grubu “Holy” Ödülü ve Devlet Şeref Madalyası Sahibidir

Diplomasını almaya torunuyla geldi

Bulgaristan Kırcaali’de 1951 yılında doğan İbrahim Köşdere, 68 yaşında hukuk fakültesinden mezun olarak eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha herkese gösterdi.

Diplomasını almaya torunuyla geldi

Bulgaristan Kırcaali’de 1951 yılında doğan İbrahim Köşdere, 68 yaşında hukuk fakültesinden mezun olarak eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını bir kez daha herkese gösterdi. Eski milletvekili ve doktoralı İnşaat Mühendisi Köşdere, şimdi de hukuk fakültesi’ni bitirdi.

Türkiye-Bulgaristan arasında yapılan “Parçalanmış Aileri Birleştirme” anlaşması gereği Türkiye’ye 1968 yılında “serbest göçmen” olarak gelen İnşaat Yüksek Mühendisi Köşdere, İnşaat Mühendisliği ve Maliyet Muhasebesi alanında almış olduğu yüksek lisans ve doktora eğitimlerine bir de hukuk fakültesini ekledi. İstanbul’da bir otelde düzenlenen mezuniyet töreni ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan Köşdere, diplomasını almaya eşi, çocukları ve torunuyla geldi.

İbrahim KÖŞDERE

22. Dönem Çanakkale Milletvekil

Yasama Faaliyetleri
Reklamlar