Trakyalılar Vakfı ve Filibe Başkonsolosluğu “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” buluşmasında Balkan türkülerini seslendiren Trakya Üniversitesi Balkan Araştırmaları Enstitüsü Öğretim Görevlisi Evrim Kaşıkçı,komşuların kulaklarının pasını sildi.

Türkiye Cumhuriyeti Filibe Başkonsolosluğu’nun öncülüğünde, Trakyalılar Vakfı tarafından Bulgaristan’ın Filibe kentinde gerçekleştirilen “Trakya’nın Yaşayan Renkleri” etkinliği güzel görüntülere sahne oldu.

“Bölgemizin Tanıtılmasında İyi Oldu”

Filibe’de düzenlenen etkinlikte komşulara müzik ziyafeti veren Kaşıkçı etkinlikle ilgili şunları söyledi:“Trakyalılar Vakfı ve Filibe Başkonsolosluğumuz tarafından Bulgaristan’ın güzel şehri Filibe’de organize edilen etkinliklerde çok kıymetli müzisyen arkadaşlarımla birlikte ülkemizi, şehrimizi ve üniversitemizi temsil ettik. Bölgemizin tanıtılması amacıyla planlanan etkinliklerde emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.”

Etkinlikler dâhilinde çevre temizliği yapıldı ve soydaşlarla buluşma, martufal çıkarma, dilek ağacı gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

 

İpek Deniz, Edirne Haber

Reklamlar