Dünya basın mensuplarının gecesinde Gazeteci Yazar Sn. Rafet ULUTÜRK’e başarı ödülü verildi.

Bir Rafet Ulutürk ve Muzaffer Tunç dahil 3 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Dünya Basın Mensupları, “YILIN EN’LERİ” ödülüne “Bulgaristan Türklerinin Sesi” Gazetesi ve “BGHABER” sitesi layık görüldü.

BULTÜRK Gazetesi ve BGHABER haber sitesi “Başarıda Yılın ‘En’leri Ödülleri” törenle verdi. ÇIRAĞAN’da YAPILAN TÖRENDE BULTÜRK ADINA ÖDÜLÜMÜZÜ Genel Başkan Rafet ULUTÜRK aldı.

İstanbul Beşiktaş’ta Çırağan Sarayı’nda Dünya Basın Mensupları Derneği; 10 yıldan beri düzenlediği ve birçok ünlü ismin de katıldığı «Başarıda Yılın ‹En›leri Ödülleri» törenini, bu yılki de yine Çırağan Sarayında Genel Başkanı Muzaffer Tunç ev sahipliğinde gerçekleştirdi.Törene birçok Bakan, Milletvekili, Kaymakam, Belediye Başkanı, Ulusal, Tv Kanalı, Gazeteci, Bürokrat, Bilim Adamı, İşadamı, Sanatçı, dizi ve film yıldızı, Futbolcu, Kulüp, Vakıf ve Dernek Başkanları katıldı…

İstanbul Çırağan Sarayı’da Bulgaristan Türklerini Gazeteci Yazar Rafet ULUTÜRK temsil etti. Bu yılki ödül töreninde siyaset, sanat, sağlık, spor, iş dünyası, bürokrat, gazeteci, değişik branşlarda yılın başarılı isimlerine yine ödüller verildi.

Türk Dünyasında Bulgaristan Türklerini en başarılı bir şekilde tanıtan “Bulgaristan Türklerinin Sesi” gazetesi ve “BGhaber” yayın sitesi övgü ödülüne layık görüldü ve Dünya Basın Derneği ödülü BULTÜRK Derneği Genel Başkanı Rafet Ulutürk’e sunuldu.

Kutlama konuşmasında, Dünya Basın Mensupları Genel Başkanı Muzaffer Tunç şöyle dedi: “Derneğimizin 10.yılını kutluyoruz. Son üç yıldır alanında başarısı olan devlet büyüklerimize, bürokratlarımıza, sanayicilerimize, iş adamlarımızı, yazarlarımıza, gazetecilerimize, sinema sanatçılarımıza, fikir üreten herkese ödüller veriyoruz. Bu sene de birçok dalda adaylarımız vardı seçmek tabi ki zor oldu.

Ancak titiz bir çalışma ve araştırma sonucu burada ödül almaya hak kazanan dostlarımızın plaketini takdim edeceğiz. Dünya genelinde yaşadığımız pandemiden dolayı zor bir süreçten geçiyoruz.
İstanbul’da ÇIRAĞAN SARAYINDA YAPILAN TÖRENDE BÜYÜK ÖDÜL
GENEL BAŞKANIMIZ RAFET ULUTÜRK’e verildi.
_________________________

 

Ayrıca Dünya Basın Mensupları olarak devletimize şunları öneriyoruz.
1-Gazeteciler için Gazeteci Evlerinin her ile bir adet yapılması gerekir.
2- Dünya basın sarayı İstanbul’da,
3 – Dünya Basın Merkezini de İstanbul’da oluşturmalıyız.
Bu zor şartlar altında törenimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim” ded. ”Ödül Törenine, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Vakıf bank Yönetim Kurulu başkanı eski Bakan Abdulkadir Aksu, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Kaymakamları, Eski İBB Başkanı Ali Müfüt Gürtuna, Hülya Koç, “Paytat”, “Çukurova” ve “Erturul” dizilerinin oyuncularına onurluk taktim edildi.
Rafet ULUTÜRK Plaketini aldıktan sonra; “Dünya basın mensuplar derneği genel başkanı Muzaffer Tunç’a ve Dünya Basın Derneği yönetimine teşekkür etti. Ve ödülü tüm “Bulgaristan Türklerinin Sesi” gazetesi çalışanlar adına alıyorum”. Dedi.
Yoğun katılımla gerçekleşen tören, özellikle basın ve medya dünyasının yakın takibindeydi.
BULTÜRK Yönetimi olarak; Türk Dünyasında ve Türkiye’de kamuoyu adına yapmış olduğu başarılı faaliyet ve çalışmalarından dolayı, Türk Dünyasını bir araya getirecek bu muhteşem organizasyona ev sahipliği yapan Dünya Basın Mensupları Derneği Başkanı Sayın Muzaffer TUNÇ başta olmak üzere, tüm DBMD ekibini tebrik eder,başarılarınızın devamını dileriz.

Dr. Nedim BİRİNCİ
BGHABER MERKEZİ

Fotoğraf açıklaması yok.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Reklamlar