Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği (BULTÜRK) Ankara Temsilcimiz olan ve aynı zamanda Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu BAŞKON Yurtdışı Türkler ve Göçmenler Platformu Başkanı görevini de yürüten, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsmail CİNGÖZ, 21. Dönem Afyon Milletvekili Sayın Müjdat KAYAYERLİ, platform üyeleri Köksal ÖZENÇ ve Muharrem ŞAHİN ile birlikte 21 Ocak 2017 günü Kırım Kalkınma Vakfına ziyaret gerçekleştirdiler.

Merkezi Ankara’da bulunan ve 2016 yılında kurulan Kırım Kalkınma Vakfı Başkanı Ünver SEL ile Vakıf Üyesi Av. Gültekin ÖZKURT tarafından sıcak bir karşılamanın ardından; Sayın SEL; Kırım hakkında genel bilgiler ile birlikte son zamanlarda Kırım’da yaşanan olaylar hakkında bilgilendirme yaparak, Kırım’ın muhtemel geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunmuştur.

Ziyaret dâhilinde; Kafkaslar, Kuzey Karadeniz ve Balkanlar başta olmak üzere Türk Dünyası ve Akraba Topluluklarda yaşanan sorunlar üzerine gelecekte çalışılabilecek hususlarda istişarelerde bulunulmuştur.

Müjdat Kayayerli, Ünver Sel, İsmail Cingöz, Köksal Özenç ve Muharrem Şahin

Müjdat Kayayerli, Gültekin Özkurt, Ünver Sel, İsmail Cingöz ve Muharrem Şahin

Reklamlar