Tarih: 20 Kasım 2019
Yazan. Prof. Dr. Stoyan Dinkov Sofya/Bulgaristan
Konu: Bulgaristan’ı Yok Olmaktan Kurtaracak Tek Ülke Türkiye Cumhuriyetidir.
Kaynak. 24 Saat Rodoplar Gazetesi.

“Bulgaristan’da her Türk Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’I neden Sevip Sayıyor?”  konulu seri yayınlarımızla ilgili Prof. Dr. Stoyan DİNKOV’un şu görüşünü aldık:

“Bulgaristan’da her Türk Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’I neden Sevip Sayıyor?”  başlıklı yazıda benim adıma da yer verilmiş, teşekkür ederim.

Sayın ERDOĞAN dahi bir siyaset adamıdır!

Partili ve politik esastan ilham almadan Cumhurbaşkanı Sayın ERDOĞAN ile ilgili büyük politika açısından objektif değerlendirme,  onun 21. Yüzyılın büyük dünya liderlerinden biri olduğunu kanıtlıyor.

Bulgaristan kendi halkına karşı her zaman adaletsiz oldu ve şiddet uyguladı. Daha 1879’da tutucu,  çok kaba, sömürgen, açgözlü, dolandırıcı davranırken ardından faşistçe, yarım yüzyıl komünistçe ve şimdide mafya gibi davranıyor.

Devlet hizmet sunması gereken insanlara karşı hiçbir zaman adil davranmadı.

Bu tip devletler giderek ölür ve tarihten kaybolur, yok olur. Buna yüzlerce örnek sunabilirim.  Bulgar “devletinin” her gün yok olma süratini yükselttiğini görebiliyorum. ..

Ben bu dünyada daha ne kadar yaşayacağımı bilemem, fakat bu çilekeş topraklarda doğacak olan yeni nesillerin, bizi yok olmaktan yalnız ve bir tek Türkiye’nin kurtara bileceğini hissetsinler ve bu gerçeğin bilincine varsınlar.

Ben bunları geleceğe inancımın ifadesi ve bir vasiyet olarak söylüyorum. İnsan bir dakika sonra bile ne olacağını bilemez. Ve ben bu nedenle daha şimdiden, bizi tamamen yok olmaktan ve kayıplara karışmadan ancak ve bir tek Türkiye’nin koruyup kurtaracağını peşinen söylüyorum. Ve ben size bunları unutmamanız için, kulağınıza küpe olsun diye söylüyorum.

Prof. Dr. Stoyan DİNKOV

stoyan dinkov ile ilgili görsel sonucu"

stoyan dinkov ile ilgili görsel sonucu"

 

Reklamlar