Eski Millet Meclisi Başkan Yardımcısı Hristo Biserov bugün Ahmet Doğan’a yapılan saldırıya ilişkin yürütülen davada tanıklık edecekti, fakat duruşmaya gelmedi. Yakın süre öncesi kara para aklama gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulan Biserov’un bu davada tanık olarak dinlenmesi gerek.hoh-genel-bask-yard-hristo-biserovBugün Sofya Şehir Mahkemesi’nde Ahmet Doğan’a saldıran Oktay Enimehmedov’a karşı açılan davasının duruşması başladı. Tanık olarak çağrılan toplam 10 kişiden duruşmaya 8’i geldi, kalan diğerleri Biserov ile Ahmet Doğan. Doğan bugünkü duruşmaya da gelmedi.
Düzenli bir biçimde çağrılan Biserov’u henüz neden duruşmaya gelmediği belli değil.

Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (HÖH) Onursal Başkanı Ahmet Doğan artık birkaç kez mahkeme tarafından duruşmalara çağrılıyor, fakat her defasında onun adına hastalık izin belgeleri sunuldu.

Son duruşmada mahkeme Doğan’ın sunduğu belgelerden tam olarak neden mahkemeye gelmediğinin anlaşılmadığına karar vererek, bu yüzden ekspertiz raporu hazırlanmasını istedi.

Bugün tekrar Ahmet Doğan adına hastalık izin belgesi sunuldu.

Bugünkü duruşmada ifade veren bir kadın fenalaşınca sağlık ekibi tarafından muayyene edildi. Mahkeme, duruşmaya 20 dakika ara verdi.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar