Köseler’in Ulu Çınarı Devrildi
(Ferad MURAD) Ferhat YILDIZ VEFAT ETTİ

BULTÜRK Genel Başkanı Rafet ULUTÜRK’ün Amcası Hacı Ferhat YILDIZ vefat etmiştir.

Bulgaristan Kırca Ali şehrinin Köseler köyünün Aksakallılarından Murad’ın oğlu Hacı Ferhad YILDIZ 94 yaşında vefat etti. Köseler ahalisinin ileri gelenlerinden Değerli Büyümüz Hacı Ferhad YILDIZ hakkın rahmetine yürümüştür. Hakkın rahmetine kavuşan Merhum Ferhat YILDIZ’a yüce Allah’tan rahmet , Makamı âli, toprağı bol, Mekanı Cennet olsun. Kederli ailesine sabırlar diliyoruz. 

Hacı Ferhad YILDIZ’ın gönlü gibi kabri de geniş ve makamı da cennet olsun. Bulgaristan Türklerine, BULTÜRK ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Topraktan geldik toprağa gideceğiz, yaşadığımız hayatın hesabını toprak da vereceğiz, acınızı yürekten paylaşıyoruz, dualarımızı kalpten ediyoruz, başınız sağ olsun.

BULTÜRK Derneği

Açıklama yok.

HACI FERHAT YILDIZ (Ferhat MURAD)

Bu mezar öylesine bir toprak değil, içinde kalbimi taşıyor. Allah ( Celle Celalühü ) bu dünyada çektiğini sana orada gül bahçesi eylesin. Dualarımız hep seninle sende bizim kalbimizdesin.
Dün misafirhanede vaadini doldurdun bugün kendi evindesin.
Şu bir karış toprak sana saray olsun. Şimdi sen uyuyorsun belki de sonsuz bir rüyadasın. Ama unutma gittin diye vazgeçildin değil sen hep bizim kalbimizdesin. Biz bir rüyadayız sen ise rüyadan uyandın. Şimdi orda ne görürsün bilmiyorum ama güzel rüyalara uyanmanı dilerim Allah’tan.
Büyümüz Hacı Ferhad YILDIZ’a Allah’tan rahmet dileriz.

Ölüm bir son değil başlangıçtır.
Ölen de yok olmaz.
Allah sevdiği kullarını yanına alırmış.
Merhumun mekânı cennet olsun,
Allah’ım tüm Bulgaristan Türklerine de sabırlar versin,
acınızı yürekten paylaşıyoruz,
dualarımızı kalpten ediyoruz,
başınız sağ olsun..

BULTÜRK Derneği

 

Reklamlar