21 Mayıs 2018 tarihinde Aytos Bölge Müftülüğü, Aytos Bölge Müftülüğü idari alanında hizmet yapan imamlara ve cemaat-I İslamiye üylerine yönelik iftar programı düzenledi.

Programın ev sahibi Aytos Bölge Müftüsü Selahattin Muharrem’di, iftar yemeğini sağlayan hayırseverler ise bölgedeki müslümanlardı. 140 kişinin katıldığı iftar yemeğinin resmi konukları arsında Başmüftü Yardımcısı Ahmet Hasanov ve Türkiye Cumhuriyeti Burgas Başkonsolosu Nuray İnöntepe yer aldılar.

Program, Başmüftü Yardımcısı Ahmet Hasanov’un “İrşad” ve “Eğitim” dairlerinin hizmetleri hakkında yaptığı sunum ile başladı.

Başmüftü Yardımcısı Ahmet Hasanov’un sunum yaptığı programdan sonra, geleneksel olarak bütün Ramazan ayı boyunca yürütülen İslâmi Eğitime Destek Kampanyası hakkında istişare yapıldı.

Kampanya hakkında Bölge Müftüsü: “Geçen yıl İslâmi Eğitime Destek Kampanyası’na katılan herkese teşekkür ederim. Geçen yıl gerçekten büyük başarı gösterdik. Umarım bu yıl daha büyük başarıya ulaşabiliriz” sözlerini  iftara katılanlar ile paylaştı.

 

Yazar: Özlem Tefikova
Çeviren: Sevcan İbrahimova
Bulgaristan Başmüftülüğü

Reklamlar