Първо искам да отбележа по световните медии се говори/
ЕРДОГАН, ПУТИН И ТРАМП са диктатори? Защо?

Защото тези лидери критикуват НАТО. Войната в Украйна по индиректен начин а именно пострекавайки Украйна бе започната от НАТО но последствие се видя че във военен аспек Украйна бе оставена сама.

Америка принуди Русия да влезе в Украйна, но остави Украйна сама.
Днес в Украйна има Преставител на НАТО-СОРОС, (Както в България Министър Председател ) Украинския лидер Зелински който дойде на власт с подкрепата на Сорос и сега се обявява за герой. В последно време същото се вижда и в България с новия Министър Председател. Америка се опитва войната да започне  на Балканите. Но Европа Балканските държави затова че са Ортадокс-Православната църква, ще ги оставят извън Европа. Европа се подготвя за Европейска Държава но само с Католиците. България трябва да е подготвен иначе незнам.

Америка това го прави навсякъде. Подобни картини виждаме почти по целия свят. Избраните от тях Америка са умни а избраните от народна са прости и тн. Тази хегемония вече свърши. Вече народите ще управляват държавите си. Би било добре ако свикнат с това.
Преди лъжите можеха да се крият но сега с този интернет и тях ги изобличи.
Светът върви към единна световна държава в която ще е на власт справедливостта. В тази единна власт ще има всеки свой глас, не както беше досега само те да ти казват какво да правят.
Турците се обединяват под председателството на Турция (Тюркски републики, Каспийски турци) и поемат управлението лидерството на този свят.

На срещата в Анталия:
Украинската страна “зове за помощ” и каза, че трябва да дойдат трети страни. Предполагам, че е искал да каже, че ме притискат. Турският и Руският външен министри. Но Турция каза, че тези, които могат да вземат решения, са тук.

Руският външен министър ЛАВРОВ казва: Ние ще решим въпроса със санкциите така, че никога да не бъдем зависими от западняците, ще вземем такива мерки, че да не изпаднем отново в подобна ситуация“, т.е. има предвид Експлоатацията на света от страна на НАТО и как FED експлоатира света с долари които нямат покритие.

СЛЕД СРЕЩАТА НА УКРАЙНА и РУСКИЯ Президент МНОГО СКОРО ЩЕ се уточни и ще БЪДАТ ОБЯВЕНИ СМЪРТОНОСНИТЕ РАНИ НА НАТО.?

Основната причини за войната са първо че светът преминава към дигитални (dijital) пари и второ световните търговски пътища които се преместват към старият път на коприната, който ние наричаме ТУРСКИ ПЪТ който минава prez Анадола.

мнението ми е;
Хазарските турци са основали Киев и за това може да са се разбрали с Русия.
Този регион може да им бъде даден отново на Хазарските Турци.
Семейство Родшилт, което днес има думата в управлението на световния ред промени баланса, като се приближи към Турция. Както знаете (олигарсите), парите на богатите в Русия и Китай повечето принадлежат на това семейство.
С дигиталните пари светът ще се отърве от Петро-долара.

Господин Улутюрк, идва ли според Вас нов световен ред?

Както знаете, президентът на САЩ г-н Байдин преди седмица направи изявление: „Светът се реорганизира. Всички трябва да направим крачка към дигиталните пари. Ясно е, че ще се закълнем във вярност на един владетел в една единствена световна държава.”

Да, светът си върви към единна световна структура. Но тази структура ще е малко по различна. Тук ще има един лидер но той ще е справедлив.
Видяхме какво прави петродоларовата система в света.
Ограбиха хоратата и целия свят. Досега те управляваха света както си искаха, купувайки всичко с долари които нямат покритие.

Ще се появи по-справедлив свят.

Днес Турция от 2009 година насам върви по пътя за създаване на по справедлив свят и е кандидат да вземе своето ръководно място в този свят.

ДА ПОГЛЕДНЕМ КЪМ НАСТОЯЩЕТО ОТ VAN MINUT НАСАМ

През 2009 г. Турция се изправи срещу НАТО, като издигна 16 ГИГАНТСКИ ТУРСКИ знамена в Истанбул и с това показа че вече е срещу НАТО.

Турция успя да вземе военни бази в Африка, Сомалия, остров Суакин и Катар.

Както знаете в света има 4 търговски маршрута. Но днес се използва най сигурния път и това е пътя който минава през Анадолу-Турция.
Нашата древна страна Турция, която доказа на света, че е Велика и Мощна страна със силата на китката си;
Започна да реализира световните търговски пътища заедно със стратегически и социални фактори. В Средиземно море със “Синята родина” Турция  със своите смели и съвместни изследвания и със собствените кораби на енергийните находища, особено в източната част на Средиземно море, и с подкрепата на военните си бази в Африка, Сомалия, остров Суакин и Катар. Турция доказа че има право на дума в световен мащаб и създава доверие на приятелките и всява страх във враговете си.

Транспортните маршрути;

Историческият Път на коприната (с новото си име ТУРСКИ ПЪТ), който започва от Китай и минава през Турция и достига до Лондон Англия по оста Изток-Запад, се възражда.

Както е известно, търговските пътища по оста Изток-Запад имат 4 маршрута в света.

1- Пътят, минаващ през северната част на Черно море. (Пътят през днешна Русия и южната част на Украйна.) в момента е опасен и нефункционален поради войната.

2- Пътят, минаващ през Турция. Мостова линия за континентите Европа-Азия. Пътят, който може да бъде предпочитан като най-безопасния и стабилен район. Днес работи само този път, другите не функционират.

3-Пътят, минаващ през Източното Средиземноморие. (Северът е несигурен и нефункционален поради настоящите войни в Ирак, Сирия и Близкия изток.)

4- Пътят през Северна Африка. (Северноафриканските страни са несигурни и нефункционални поради събитията и войните във всички африкански страни, особено в Либия, Египет, Мароко, Тунис, Алжир и Чад.)

Всички маршрути въздух – море – суша и железопътни линии преминават пак през този маршрут. Тъй като Турция е на ключова позиция във всички видове комуникации, транспорт и транспорт между Изтока и Запада,

ДА СЛЕДИМ КАКВО Е НАПРАВИЛ ТУРЦИЯ

+ Силата на знамената, които биха издигнати през 2009 г. и повече няма да дойда   във VAN MINUT – DAVOSA

+ През 2013 Турция подписа договор, който се опира на Споразумението от 1926г. Договорът посочва че петролът който се намира в Мусул и Керкюк е наследство на предците и 100 % пренадлежи на Република Турция.

+ На либийското знаме за първи път през 2013 г. беше поставена полумесец и збезда.

+ Срещу Новия Световен Ред на 12 ноември 2021 г. БЕ УЧЕРЕДЕНО ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ТУРСКИ ДЪРЖАВИ,– ВЪРХОВНИЯТ РЕД НА ТУРСКИЯ СВЯТ Е “NİZAMI ÂLEM”

+ Решението за лихвения процент беше обявено през 2021 г. – Подаде се сигнал, че ПЕТРО-ДОЛАРА ще бъде напуснат.

+ ИСЛЯМСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО се събра в Истанбул

+ 48 държавни глави от Африка се събраха в Истанбул (В новия ред Африка ще играе много голяма роля)

+ В Турския Меджлис беше внесено предложение за закон за използването на дигитални пари. В най скоро време се очаква да излезе/ Тази дижитална пара ще се използва от 3,5 милярд хора в света. Затова дойдоха тюркските републики, (Турски свят, Мюслюмани, Африка, Италя, Малта, Унгария, Румъния, Украйна и на последно се очаква Руся) С други думи, Турция отново спечели сърцата им,

Благодарение на тези действия Турция, която взе със себе си 3,5 милиарда хора, се превърна в глас на потиснатите народи в света.

+С визията за 2023 г. с която ще бъде направена новата конститусия ще започва с ВЪРХОВНИЯ РЕД НА ТУРСКИЯ СВЯТ

Световната резервна валута ще бъдат ТУРСКИ 3,5 милиона души ще използват тези пари. Тогава този съюз в себе си търговският и паспортен съюз и т.н. Възможно е. Мислете над ЕС, всички ще дойдат тук.

Турция ще стане много богата страна всички бизнесмени в световен мащаб ще дойдат тук в Истанбул ще е център на световната икономика, Турция ще управлява света.

Ако слушате Президентът на Турция във всяка реч, казва че сме стигнали до последния завой. С други думи, НОВИЯТ РЕД НА ТУРСКИЯ СВЯТ ще влезе в действие съвсем скоро. Това ще стане с излизането на турската валута.
Това всичко ще е срещу златото няма да е както долара.

Политическото лидерство ще бъде в Турция.
Много важни са думите на Кенеди, един от бившите президенти на САЩ:
„Трябва да разберем, че не можем да управляваме света, като поставяме полицай за всеки човек. Всъщност трябва да видим, че можем да управляваме системата, като насаждаме любовта на Всевишния в сърцата на всяко човешко същество”. Ето това е нашата турска система.

Нашите предци са казали:
„Грижи се добре за хората за да е добре държавата“. Ако подготвите добри хора и ги назначите да управляват държавата, то тези хора ще направят най доброто и най красивото за тази държава.
Ако подготвите лош човек, не може да се очаква добро.
Това е така от както е основан светът и така ще продължава.
Светът вече няма да бъде управляван от тайни общества, а ще се управлява от народите.
И до днес тайните общества кабала, управляваха света това ще се промени.
Президентът на Съединените щати когато се заклеваше пред него стоеше книгата на Кабала…

Световната парадигма ще се промени.
Евреи (Ескинази) от семейство Родшилд дойдоха в Турция. Те дойдоха в Президентството и казаха, че се пресиединяват към Турция.
Това ще ускори процеса. В близките дни много неща ще се променят в света. Очаква се много скоро Турция да изкара дигитална  валута. Емблемата и ще бъде 8 ъгълна звезда.

Историята не свършва в историята, тя продължава.
От една страна;

FED която печата долари в САЩ и швейцарската банка, която ги притежава.
Това са династиите Рокфелер и Джейпи Моргин, Хамсбургите, страната на Пентагона на FBA в САЩ, баварското крило в Германия, Израел-евреи. Това са едностранчиви привърженици на НАТО.

От Другата страна;
Англия, която се отдели от папата, републиканците в САЩ, ЦРУ, саксонското крило в Германия, израелско-ашкеназките (каспийските турци), това крило контролира финансите на Русия и Китай.

Турската държава ще бъде в ръковотството на този нов световен ред.

Президентът на Израел дойде в Турция и T.C. Вижте ръкостискането на президента Ердоган, той го стиска с двете ръце, като по голям.
Каспийските турци и турците огузи като се обединйават се готвят да управлават света.
Оттук нататък всички ще идват в Турция/ Истанбул ще е световният икономически център.
Те не можаха да направят преврат срещу Ердоган.
Но успяха да направят на Трамп.
Сега е ред на Путин.
За първи път в световната история представителите на воюващите 2 страни ставайки на крака аплодираха лидер. Когато Ердоган идва в двореца Долмабахче Руската и Украинската делегации се изправиха и аплодират Ердоган, чието ехо без съмнение се чу в Германия и Франция.

Това беше един от успехите в 100-годишната история на Турция.

Германия и Франция  искаха да организират тази среща но не успяха, провалиха се. Под ръководството на Ердоган Турция успя да направи, това което  Германия и Франция  не успяха и осъществи срещата между воюващите Русия и Украйна.  Руската и Украинската делегации с срешнаха в офиса на Турския презиндент в Истанбулския дворец Долмабахче.

Турция успя.

Това може да постигне само този който води силна и мъдра полетика.
Това е успехът на тънко изплетена външна политика.
Турция с този ход показа на света че в региона и в света без нея не може дасе направи крачка. Турция се изправи на крака и се събуди от 100 годишен сън.

Bulgaristan’da çıkan yazı: https://www.kazanlak.co/

Reklamlar