Български

Марешки: Изборът на 26 март е между ”Воля” и статуквото

Изборът на 26 март няма да бъде между БСП и ГЕРБ, или между ДПС и Атака, а между свободната формация „Воля“ и статуквото. Това заяви в предаването лидерът на политическа партия ”Воля” Веселин Марешки.

Марешки: Изборът на 26 март е между ”Воля” и статуквото
Нашата кауза не е трето място, ние се борим за първо място и ноември месец беше показателен – над два милиона гласуваха срещу статуквото, допълни той пред БНР.

Веселин Марешки определи програмата на партията като единствената изцяло реалистична, прагматична и изготвена на базата на много силни разчети. Той вижда 90% покритие на програмата на партията с тези на останалите, като единствената съществена разлика е борбата с картелите, без значение в коя сфера.

Към днешна дата минималната пенсия може да бъде 230 лева, с преизчисление на останалите пенсии, посочи Марешки. Сред силните страни на неговата партия на прага на предстоящите парламентарни избори той открои пробивът срещу картела в горивата и отново увери, че ако спечелят изборите, до една година цените на горивата в цялата страна ще бъдат около 1.80 за литър. За 12 години покрихме с аптеки почти всички общини, изтъкна още Марешки.

Българският народ, бизнес и държава нямат време да чакат нови избори и хаос, подчрета лидерът на „Воля“ и прогнозира, че партията ще получи такъв резултат на тези избори, че ще бъде възможно съставянето на ново правителство с не много партии в него.

Компромисът си заслужава само ако могат да бъдат вдигнати пенсиите, да се освободи малкият и среден бизнес от бремето на корупцията и администрацията, ако могат да се осигурят условия за младите хора да остават в България и да си решим демографския проблем. Ако хората живееха добре, ако бизнесът работеше добре, никой нямаше да го интересува дали Пешо, Корнелия, Бойко или Весо са министър-председатели. хората искат да живеят добре и в нормалните държави по-голямата част от хората не знаят кой ги управлява.

Share

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 × two =