Bulgaristan Kızılhaçı Varna Şubesi’yle önemli temaslarda bulunmak amacıyla Bulgaristan’a giden Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer, geçen yıl meydana gelen selde hayatını kaybedenlerin anısına oluşturulan hatıra ormanına da ağaç dikti.

İki ülke arasındaki insani yardım çalışmalarını geliştirmek için Bulgaristan’a bir ziyarette bulunan Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Okyay Biçer ve Eskişehir Şubesi Başkanı Yüksel Girgin, Bulgaristan Kızılhaçı Varna Şubesi’yle işbirliği yapılabilecek alanları belirlemek amacıyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Bulgaristan Kızılhaçı Varna Şubesi’yle yapılan görüşmeler ile her iki kurum arasında iş birliği kurulması ve ortak projeler geliştirilmesi konularında görüş birliğine varıldığını vurgulayan Yönetim Kurulu Üyesi Biçer, Bulgaristan Kızılhaçı Varna Şubesi ve Türk Kızılayı arasında kurulmuş olan kardeşlik köprüsünün devam ettiğini söyledi. Biçer ve Girgin daha sonra ise Bulgaristan’da meydana gelen sel sonrası hayatını kaybedenlerin anısına oluşturulan hatıra ormanına ağaç dikerek manevi duyguları yaşatmanın gururunu yaşadıklarını söylediler.

Reklamlar