SİGARANIN ZARARLARI HER KADININ VE HER ERKEĞİN ORTAK SORUNU.

Günümüzde sağlığımızı tehdit eden en önemli unsurlardan biri sigara kullanımı. Bağımlılık yapar ve bir çok insan için sigara kullanımının sonu kötü bitebilir. Öksürük, astım, nefes darlığı gibi şikayetler bunların arasında sayılabilir.

Sigarayı bırakabilirsek, yeniden sağlığımıza kavuşabilir ve kalp krizi, kanser gibi hastalıklara yakalanma oranımızı azaltabiliriz.

Labaratuar ortamında geliştirilen NicoDrops adlı Pastil hem sigarayı bırakmada hemde akciğerleri temizlemede
çok olumlu sonuçlar veriyor.

Sigarayı bırakmak için artık bir yardımcınız var. NicoDrops adlı pastil sigaradan tiksindirme sağlarken aynı zamanda balgam sökümü sağlayarak akciğerlerin temizlenmesine yardımcı oluyor. Ağız tat duygusunu değiştiren ve sigara isteğini azaltan bu ürün bitkisel olduğundan bilinen bir yan etkisi yoktur.

NicoDrops sigarayı bırakmanızda ve akciğerleri temizlemede sizlere yardımcı oluyor

Sigara vücutta bağımlılık yaptığından, bırakma esnasında güçlü bir irade gerektiriyor. Çünkü vücut devamlı nikotine ihtiyaç duyuyor. Sigara isteğini önlemek ve bağımlılığı ortadan kaldırmak için geliştirilmiş NicoDrops sigara bırakmada ciddi sonuçlar veriyor. Pastil şeklinde üretilen ve ağızda eriyen bu ürün, ağız tat duygusunu değiştirerek, tamamen sigara isteğini yok ediyor.

Reklamlar