Milliyetçi parti Ataka’nın Genel Başkanı Volen Siderov “Ne deliyim de faşist!” deyip Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) ile de olmadığına yemin etti.
Volen Siderov ATAKA Genel Başkanı
Volen Siderov
ATAKA Genel Başkanı

Geçen hafta oyuyla mecliste Oreşarski hükümetinin yeterli çoğunluk oluşturmasına katkı sağlayan Volen Siderov, HÖH’ün, artık Ankara’nın ülkemizdeki oyuncağı olmadığını söyledi.

GERB HÜKÜMETİ TÜRK YANLISI

Siderov, GERB hükümetinin Türk yanlısı ve Erdoğan’la da sarmaş dolaş içinde olduğunu ifade etti. Ataka’nın Genel Başkanı, Borisov, yatırımını Kasim Dal’a yaparak her zaman  da ön plȃna çıkarmaya çalıştığının altını çizdi.
ESKİDEN ‘DELİ’ DİYORLARDI, ŞİMDİ ‘HÖH’LE SARMAŞ DOLAŞ İÇİNDE’ DİYORLAR 
Ataka lideri “Önceleri beni deli, psikopat, fanatik, faşist diye suçluyorlardı, şimdi ise HÖH ile sarmaş dolaş içinde diye suçluyorlar” diye belirtti.RZS İLE NFSB’YE YÜKLENDİ

Siderov, Düzen, Yasallık ve Adalet (RZS) partisi ile Bulgaristan Millȋ Kurtuluş Cephesi (NFSB) partisinin protesto için izin aldıkları yerlerin dışına çıktıklarını, Sofya Belediye Başkanı Yordanka Fandıkova’nın buna göz yumduğunu savundu.
Ataka’nın Başkanı “O iki particiğin liderleri istifa etmeliydi, çünkü meclise giremediler, Borisov da onları çağırıyor” ifadesini kullandı.

 

Aydın Osman | T HABER
Reklamlar