Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Bayraktar yapmış olduğu açıklamasında Balkan Devletlerine 2015 yılında Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu üyeleri tarafından büyük yatırımlar yapılacağını açıkladı.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Bayraktar, yapmış olduğu açıklamasında, “2015 yılında kuruşumuza üye İş Kadınların İş Adamları ve Yatırımcılar

tarafından Arnavutluk, Bosna Hersek, Bulgaristan,Hırvatistan,Kosova, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Moldova, Romanya Devletlerine özellikle Enerji, Tekstil,Turizm, İnşaat, Gıda sektörlerinde büyük yatırımlar

yapacağız. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy yukarıda adı geçen Balkan Devletlerinin üst düzey yöneticileriyle görüşmeler ve müzakereler yaparak Türk yatırımcısına yatırım kolaylığı ve ekonomik imkanlar sağlamıştır. Genel Başkanımız Nezaket Emine Atasoy’un çalışmaları sonucunda yukarıda adı geçen Balkan Devletleriyle Türkiye arasında var olan ticaretimiz dahada güçlenecektir” dedi.

Kurumdan yapılan açıklamaya göre Türkiye ile Balkan Devletleri arasında yapılan uluslararası ticari anlaşmaların Türk Hükümeti işbirliğiyle yürütüleceği açıklandı.

Reklamlar