Lise yıllarından itibaren fotoğrafa merak salan 20 yaşındaki Tunahan Emre Bilgin, Okan Üniversitesi’nde tam burslu olarak Turizm ve Otelcilik eğitimi alırken bir yandan da “Evden Uzakta” isimli akustik müzik programında çalışıyor. Tunahan-Emre-BilginVakt-i Rock isimli belgeselde de yönetmen yardımcılığı yapan Tunahan’ın hedeflerinden biri Pink Floyd üyelerinden birinin fotoğrafını çekmekti. Geçen haftalarda Türkiye’deki Roger Waters konserinde bu hayalini gerçekleştirdi. Son iki yıldır her yere bisikletle giden ve hatta bisikletle Karadeniz turu bile yapan Tunahan, Roger Waters’ın Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki konserine de bisikletle gitmeye karar verdi.
Hazırlıklarını tamamladıktan sonra 23 Ağustos’ta yola çıkan Tunahan şu an Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde. Genç gezgin, 28 Ağustos Perşembe akşamı Sofya’ya varmayı planlıyor. Tunahan’ı Sofya’da Türkiye Büyükelçiliği’nden yetkililer karşılayacak. Tunahan 2 gün Sofya’da konakladıktan sonra 30 Ağustos’ta Roger Waters’ı sahnede fotoğraflayacak.

Yolda yaşadıklarını facebook sayfasından anlatan Tunahan, twitter ve instagram’dan da fotoğraflarla gezisinin ayrıntılarını takipçileriyle paylaşıyor. #cyclingtoTheWall hashtag’i ile Tunahan’ın yolculuğunu takip edebilir, ona destek olabilirsiniz.

Reklamlar