Başkan Dalgıç Bulgaristan’da Temaslarda Bulundu

Trakyakent ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Trakyakent’in işbirliği programları çerçevesinde Bulgaristan’da bazı ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bulgaristan temaslarında ilk olarak Sliven’e giden Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, burada Sliven Belediye Başkanı Kolyo Milev ve Başkan Yardımcısı İvan Slavov ile görüşmelerde bulundu. Sonrasında Sliven’de yeni yapılan motokros pistinin açılışına katılan Başkan Dalgıç burada Milev ve diğer yetkililerle motokros yarışlarını izledi.
Plovdiv (Filibe) kentinde de çeşitli temaslarda bulunan Başkan Dalgıç, Kuklen Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve çinko, kurşun, bakır ve altın üreten bir fabrikada incelemelerde bulundu. Başkan Dalgıç burada fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı Nikola Dobrev ve Genel Müdürü Rumen Tsornev ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu.
Bulgaristan programı çerçevesinde Ram Trakya Belediyeler Birliği Üyelerinden olan Parvomay Belediyesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Trakyakent Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Strma Sanayi Bölgesi’ni de ziyaret etti ve burada Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Pancev ile görüşerek bilgiler aldı.

Bulgaristan temaslarının oldukça faydalı geçtiğini belirten Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yaptığı açıklamasında; “Bulgaristan’a yaptığımız ziyaret programları kapsamında bazı görüşmeler ve incelemelerde bulunduk. Bulgar işadamları ile bir araya gelerek Türkiye ve Bulgaristan arasında oluşturduğumuz ticari ilişkileri değerlendirdik. İlişkilerimizin geliştirilmesi adına çok önemli çalışmalar yaptık” ifadelerini kullandı.

Reklamlar