Vay, vay, vay…
Hani yıllarca Türklere hakaret eden Siderov meclise tabancayla girdi. Yıllarca Bulgaristan’daki ve dünyadaki Türklere düşmanlığını gizlemeden, kıvırmadan gösteren Siderov mecliste Etik Komisyonu’nun başında da bulunuyor.
Berna Mestan
Berna Mestan

Gazetecilere, ülkeye gelen yabancı konuklara ve kısacası aklınıza kim gelirse hakaret etmeye devam eden Siderov’un milletvekili dokunulmazlığını kaldırılmasını isteyen Türkler değil ama.

Güçlü Bulgaristan İçin Demokratlar Partisi (DSB) Cumhurbaşkanı ve Başsavcının harekete geçerek, Siderov’un ahmakça hareketlerinden dolayı dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.
Siderov’un Ataka Partisi ile mevcut hükümette aynı çatı altında bulunan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi yöneticileri, Ataka ile aynı değerlere sahip olmadıklarını açıkladı.
 Vay, vay, vay..
Aynı değerlere sahip değilsin ama aynı hükümettesin. Aynı değerlere sahip değilsin ama Türklere hakaret eden birine karşı bir sözün yok. Aynı değerlere sahip değilsin ama DSB gibi  kıvırmadan sana sövene karşı bir sözün çıkmıyor.
Sen nirelisen gardaş?

Sen nerelisin kardeşim sorusunu HÖH’ü eleştiren Türkiye ve Bulgaristan’daki sivil toplum kuruluşlarına da sorsam ayıp olur mu?
Reklamlar