İzmir Bal-Göç Derneği Gaziemir Sarnıç Şubesi tarafından Sarnıç Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar yemeğinde 1250 kişi hep birlikte iftar yaptı.
sarnicli_gocmenler_bal_goc_iftarinda_bulustular
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ŞENOL, Sarnıç eski Belediye Başkanı İsmail ACAR, Görece eski Belediye Başkanı Mustafa ÖZTÜRK, Gaziemir Belediye Meclis Üyeleri, Bulgaristan’ın Kırcaali Belediye Başkanı Hasan AZİZ, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi Burgaz milletvekili Hüseyin HAFIZOV, siyasi partilerin İzmir İl ve Gaziemir İlçe yöneticileri, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketinin Türkiye Temsilcisi ve Ege Bölge Temsilcisi, Ege Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Süleyman PEHLİVANOĞLU, İzmir Bal-Göç Derneği Genel Başkanı Hamdi KANLIOĞLU ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziemir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman BEYEN’in de aralarında yer aldığı çok sayıda seçkin davetliler topluluğu da bu iftar yemeğine iştirak ederek halk ile birlikte oruçlarını açtılar.

İftar yemeğine katılan ve Sarnıç’ta yaşayan Bulgaristan göçmeni Türkler bu manevi günlerde bir araya gelmenin derin heyecanını ve mutluluğunu hissettiler. Bu iftar yemeği programının başarılı geçmesi nedeni ile İzmir Bal-Göç Derneği Gaziemir Sarnıç Şube Başkanı Sn. Halim GARİP ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden vatandaşlar bu tür manevi günlerde bir araya gelmenin önemine değindiler.

İzmir Bal-Göç Derneği Gaziemir Sarnıç Şube Başkanı Sn. Halim GARİP de yapmış olduğu konuşmada on bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayının ülkemize, devletimize, milletimize, tüm Müslümanlara ve bütün insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyerek bu iftar yemeğine katılanlara ve yemeğin düzenlenmesinde maddi ve manevi katkısı bulunan herkese teşekkür etti.

 

yerelhaberci

Reklamlar