Nilüfer’in kardeş şehri olan Bulgaristan‘ın Asenovgrad Belediyesi’nden Nilüfer’e gelen heyet, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Heyet iki şehir arasında ekonomik ilişkileri geliştirmek istediklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehirleri arasındaki sıcak ilişkiler daha da derinleşiyor. Nilüfer Belediyesi son olarak kardeş şehri Bulgaristan‘ın Asenovgrad Belediyesi’nden gelen heyeti ağırladı. Konuklara Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları ve Nilüfer ilçesi hakkında bilgi veren Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun, “Kardeş şehir ilişkilerinin gelişip, dostlukların pekişmesi açısından bu ziyaretler çok önemli. Karşılıklı bilgi alışverişi, projelerin paylaşılması ve kardeş şehir bağıyla dostluklarımızın uzun yıllar boyunca sürmesini istiyoruz” dedi.

Başkan Vekili Tursun, “Nilüfer ve Asenovgrad’ın ilişkileri bu şekilde sürsün ki, iki şehir de birbirlerinden öğrendikleriyle daha güzel çalışmalara birlikte imza atabilsin” şeklinde konuştu.

Asenovgrad Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Alicik de, “Bursa’nın adı dünyada ‘Yeşil Bursa‘ olarak biliniyor ve bizler de ‘Yeşil Bursa‘nın ‘Yeşil Nilüfer’i ile kardeş şehir olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kentin girişinde yazan ‘Gülümseyin Nilüfer’desiniz’ sloganı eminim ki; bizlerin yüzünü gülümsettiği kadar yapılan projelerle burada yaşayan vatandaşların da yüzünü gülümsetiyor. Nilüfer’e her gelişimizde yeniliklerle karşılaşıyoruz ve burada yaşayanların çok şanslı olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Asenovgrad ve Nilüfer ilçeleri arasında ekonomik ilişkilerinin de gündeme geldiği ziyarette Asenovgrad Belediyesi’nden gelen heyet, Nilüferli iş dünyasıyla kardeşlik ilişkileri kurmak istediklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan ile Yalçın Işıkyıldız da hazır bulundu. Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Rahşan Duygu Tursun konuklara çeşitli hediyeler verdi

Reklamlar