rafett33

KONU; YENİKAPI’DA TÜRK MİLLETİNDEN DEMOKRASİ DERSİ

Emperyalizmin yarattığı her şey gibi terör de karşımıza kırk yüzlü bir cin gibi çıktı. Adı, PKK, FETÖ hainler çetesi, PDY, DEAŞ ve daha çok farklı kriptolu hain hareketleri olabilir. Olaylarda bunların hepsinin yaklaşık yarım asır önce topraklarımıza, bölgemize ve aramıza başkasını değil bizi yok etmek için saçtıklarını gördük. Hedeflerinde bizi “eğiterek”, bizi silahlandırarak, aramızdan “devrimciler, demokratlar, hocalar, imamlar, hacılar” yetiştirerek, devletimizin içine sızarak, hepimize dehşet yaşatarak, hayatımızı kabus ederek, bizi yok etmek vardı. Onların hesaplarına göre, 15 Temmuz 2016 katliam kalkışmasından sonra bizi birbirimize kırdırmaya, kantonlara bölecekleri topraklarımızı idare etmeye dış güçler davet edilecekti.

Halkımız esir düşecek, milletimiz köleleştirilerek, vatanımız bir sömürge haline getirilecekti.
Başımıza gelenlerin, verilmiş sadakamız varmış büyük yürekli halkımızdan başka adı yoktur. “Türk milleti yenilmez!” diyenler bir daha haklı çıktı!

20. yüzyıl tank savaşları yüzyılıydı.

Barış, vatan, demokrasi, özgürlükler ve cumhuriyet davasında hiçbir halk tankları çıplak ellerle durduramamıştı. Hiçbir halk geleceği söz konusu olduğunda, biz gibi, tek el, tek kol ve tek yürek olamamıştır. Ana-vatanı koruma davasına biz gibi katılırken yenilmez ortak ruh oluşturamamıştı. Çılgın Türklerin darbeyi kahretme şölenini yaşamamıştı.
En önemli olansa, geçen yüzyılın başlarında omuz omuza olan Anadolu ve Rumeli Türkleri, Türkiye Cumhuriyetini seven ve Türk halkıyla kardeşçe birlik ve beraberlikte yaşamak isteyenlerin hepsinin yeni yüzyılda da ortak vatan ve demokrasi cephesinde buluşması oldu.

Hiçbir halk el, kol, ayak, bacak kaybetmiş gençlerin böyle sürekli “Vatan Sağ Olsun!” deyişini görmemişti.

Vatan cephesinin kararlı, sağlam, cesur ve güvenilir mevzilerinde Trakya, Balkan ve Bulgaristanlı soydaş kitlesinin mevzi alması gurur verdi.

5 milyonluk “Yeni Kapı” “Şehitleri Anma ve Demokrasiyi Koruma” mitinginde milyonlarca bayrak dalgalandıran, ay yıldızlı bayrak altında tek yürekte ve iradede buluşan yepyeni ve çok güçlü bir siyasi atılımda kenetlenen “Büyük Türkiye Bayramı”nı kutladı.
79 milyonun ay yıldızlı gönül buluşması çağrısız bir davetti.

Cumhurbaşkanı Sayın R.T. Erdoğan, Başbakanımız Sayın B. Yıldırım, Meclis Başkanı, Genel Kurmay Başkanı ve muhalefet liderleri konuşmalar yaparak 15 Temmuz kahramanı halkla kucaklaşıp kaynaştılar. Ne Avrupa’da ne dünyada Baş Komutanın bir telefon çağrısına uyarak 3 hafta boyunca tüm meydan, kavşak ve yolları doldurup taşıran, demokrasi kavgası veren bir başka halk yoktur. Bu kavgada Bulgaristanlı soydaşlarımızı ve Bulgaristan Müslüman Türklerini temsil eden BULTÜRK -Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği ile BGSAM Bulgaristan Stratejik Araştırma Merkezi vardı. BULTÜRK bayrağı tüm nobetlerde göklerde dalgalandı.
15 Temmuz gibi karanlık geceler yolların ayrıldığı gecelerdir.

Türk milleti o gece “olsun bir şey olmaz” zihniyetinden kurtuldu. Üst akıl maskeli FETÖ, PKK, PDY ve PYD iç ve dış terör örgütleri, (ABD-İngiltere-Avrupa) nın emir kulları bir yana, biz demokratik vatansever güçler bir yana çizgisi çekildi. Varsın Türkiye halkını dize getirmek isteyenlerin ABD-FETÖ-emperyalizm müttefikliği devam etsin!

Washington’un FETÖ hain çetesinden vazgeçmeyeceğini biliyoruz.

PKK bugün de ateş ediyor. Fakat hepsini pes ettiren, iç savaş davetli bir NATO ve Birleşmiş Milletler askerlerinin ana-vatanımızı işgal planının bozguna uğratılması oldu. Bu, Çanakkale Zaferi kadar görkemli bir zafer oldu. 50 yıl boyunca bir zehirli ağa gibi bütün Türkiye’mizi kuşatanların PKK saldırılarını kışkırttığını; DEAŞ’ı destekleyerek Türkiye Cumhuriyetini rencide etmekten çekinmediğini görüyoruz. İlk mevzilerinden püskürtük şimdi doğudan geleceklerdir.
Büyük tehlike geçmemiştir. Artık kalkınmaları PKK üstlenmiştir. Yeni devlet yapılanmasıyla dünyaya yeni bir örnek oluyoruz. Hiçbir devlet Türkiye Devletinin yaptığı; hainler, demokrasi düşmanları ve halk düşmanları temizliğini bu denli kararlı ve acımasız gerçekleştirmemiştir. “Yeni Kapı” bir adalet mitingi oldu. “Şok” geçiren Avrupa tarihinde, “Ben şehit olmaya gidiyorum!” deyip kurban olanların ne köprüsü ne de gökleri delen anıtı vardır.
Ana-vatanımız bir hukuk devleti olmaya devam edecektir. Türk devletine güvenmeliyiz. Büyük bir felaketin, bir iç savaşın ve 20 yüzyıl boyunca bizi köle gibi sömürüp süründürmek, içimizi oyup bitirmek ve sağ kalanlarımıza “hadi geldiğiniz yere” demeyi planlamış bir küstahlığın eğişinden döndük.

Türkiye olarak, Anadolu ve Trakya olarak birbirimizi yeniden bulduk.

21. yüzyılın da Atatürk ruhuyla yaşamak istediğine bir daha inandık. Biz bu davada bizde varız.
Şanlı 15 Temmuz destanımız, bizim de destanımızdır ve devam etmelidir. FETÖ’yü yendik, diğer terör örgütlerini de yok etmek zorundayız! Arkalarında dev Devletleri olan? Yaşadıklarımız bize emperyalizme, NATO’ya güvenerek iç ve dış terörle mücadele etmemizin başarılı olamayacağını gösterdi.

Terörle mücadelede, NATO, AB ve ABD müttefiki olan Türkiyeyi anlamamıştır.

Bir barış dini olan İslamı anlayamamıştır. Anlamak da istemiyor. DAEŞ İslamın temsilcisi değildir. İslam tarihi nice DEAŞ’larden arınmıştır. FETÖ ve DEAŞ, PKK ve PDY sapkın din anlayışı dayatmaya çalışan terör örgütleri olup gerçek İslamın düşmanlarıdır. Bu sözler, Bulgaristan’da ki cehalet ve sapıklık için de geçerlidir. Bu örgütlerin ana hedefinde, İslam dünyasını emperyalizm saldırılarına açmak, Müslümanları haçlılara kırdırmak var. Anaların ve bebelerin üzerine savaş uçaklarından atılan bombaları başka bir şekilde anlamak mümkün olamaz!
Bulgaristan’da 1992’den beri FETÖ ile işbirliği yaparak kimliği olmayan, dini olmayan, diyalog zincirlerine bağlanmış, mekanik kafalı köle kadrolar eğiten HÖH partisi ve NATO deyip içi biçilen DOST partisinden pusulasını yeniden ayarlaması samimi ricamızdır.

Biz ahlakımızla, tarihimiz ve bu günümüzle gurur duyarak yaşamak isteyen yeni bir kuşağız. FETÖ kanser hücreleri halkımızın bünyesine de yayılmıştır. Türkiye’deki temizlik bizde de yapılmalıdır. FETÖ kalıntıları siyasi yapılarımızdan kesilip atılmalıdır. Halkımızı aldatmaya, kullanmaya ve ezmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu vatan ve gelecek bizimdir!

Ne yaparlarsa yapsınlar Büyük Türkiye’yi dünyaya inat Türkler ve mazlum halklarla hep birlikte kuracağız.

manset

Reklamlar