Bugün Momçilgrad Belediye Başkanı Akif Akif’in isteğiyle Momçilgrad Belediyesi’nin Su ve Kanalizasyon Şebekesinin Onarımı, Modernleştirilmesi ve Tamamlanması ve Atıksu Arıtma Tesisi Kurulması projesinin inşaat işlerinin görüşülmesi üzere çalıştay düzenlendi. mestanli-atik-su-aritma-tesisi-calistayiBelediye salonunda gerçekleştirilen çalıştayda projeyi uygulayan DZZD YUG Şirketler Birliği, inşaat denetimini yapan Ecoengineering ve Su ve Kanalizasyon Şirketi’nin temsilcileri yer aldı.

Belediye temsilcileri, “Projenin uygulanmasında vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı peşinen özür dilemek istiyoruz ve vatandaşların anlayışına güvenebileceğimizi umuyoruz” dediler. Belediye Başkanı, yerel iktidarın su ve kanalizasyon şebekesinin modernleştirilmesi ve atıksu arıtma tesisi kurulmasında kasabadaki tüm arızalı su borularının yenilenmesini planladığını vurguladı.

Momçilgrad’ın atıksu arıtma tesisi kurulmasına ilişkin proje hakkındaki yeni gelişmelerle ilgili detaylı bilgi Belediye’nin resmi sitesinde bulabilirler.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar