Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi, 2-4 Ekim 2013 tarihlerinde Varna’da düzenlenen 6.Karadeniz Turizm Forumu’nda kendini en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı takdir belgesiyle ödüllendirildi. mestanli-belediyesine-turizm gelisimi-icin-odulÖdül, Varna Turizm Odası Başkanı Prof. Dr. Marin Neşkov tarafından turizmin gelişimine aktif olarak katkıda bulunması için sunuldu. Gabi Tur, tur operatör şirketi de turizm alanında gösterdiği faaliyetler için prestijli ödül aldı.

Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi forumda “Rodop Dağları‘nın Renkli Dünyasında Büyük Taş Anıtların Sihri” adında bir mültimedya sunumu gerçekleştirdi. Rodop Dağları’nın Doğu Dünyası projesi kapsamında yapılan çalışmalar da tanıtıldı. Bu proje Kırcaali, Kirkovo (Kızılağaç) ve Krumovgrad (Koşukavak) belediyeleriyle ortaklaşa gerçekleştirilmektedir.

Turizm branşında ülkede önde gelen şirketlerin ve Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi’nden otelci ve restorancıların isimleri öne çıktı. Onların amacı sundukları turistik ürün ve tanıtım paketlerini popülarize etmekti.

Mestanlı(Momçilgrad) Belediyesi, forumda bir stand sahibi oldu. Orada turistik paket ve güzergahların yer aldığı reklam broşürü ve malzemeler tanıtıldı.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar