Momçilgrad (Mestanlı) Belediyesi’nin toplantı salonunda belediyede Çalışanların Mesleki Yeterliliğinin Eğitim Yoluyla Yükseltilmesi Projesi açılış konferansı düzenlendi. Proje, İdari Kapasite 2007-2013 Operasyonel Programı kapsamında yapılan mali destek sayesinde gerçekleştirilmektedir. mestanli-calisanlari-meslegi-yeterlilik-egitimi

Konferansta Belediye Başkanı Akif Akif, Belediye Başkan yardımcıları Erol Mehmet ve Müh. Mehmet Mehmet, şube müdürleri ve belediye çalışanları, köy muhtarları ve vekilleri hazır bulundular.

Proje yöneticisi olan Momçilgrad Belediye Genel Sekreteri Ceylan Süleyman, projeyle Belediye çalışanlarının profesyonel yetkinliğinin iyileştirilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması amaçlandığını kaydetti. Bunun iş etik ilkeleri ve iletişim üzerine bilgi ve beceri edinilmesi, yönetim kararları alınmasında etik standartların uygulanması ve başka konularda eğitim görülmesiyle başarılması öngörülüyor.

Mühendislik altyapısının bakımıyla ilgili inşaat denetimi ve kontrol, ekip etkinliği üzerine uzmanlık eğitimi de yapılması öngörülüyor. Belediye çalışanlarının daha fazla yabancı dil ve İngilizce eğitimi alma şansı da olacak.

Başkan Akif Akif, “Belediye sakinlerinin bize verdiği güveni sağlamlaştırmak istersek, her geçen günle niteliklerimizi geliştirip mükemmelleştirmek zorundayız.

İdari hizmetlerin sunulmasında kanunlara titiz bir şekilde uymamız bizim açımızdan büyük önem arz eder” diye dile getirdi. Başkan, projenin gerçekleştirilmesi sebebiyle belediye çalışanlarını tebrik etti ve başarının anahtarı ekip çalışmasından geçtiğini vurguladı. Belediye uzmanlarına yeni 2014-2020 program döneminde Avrupa Birliği Fonlarından yüksek tempoda finansman alımı sağlamalarını diledi.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar