Mestanlı(Momçilgrad) Belediye Başkanı Akif Akif, Yılın Belediye Başkanı yarışmasına katıldı. Yarışma Bulgar belediyelerinin bilgi portalı Kmeta.bg tarafından organize edilmektedir. mestanli-belediye-bask-akif-akif-yilin-bask-yarismasindaOn-line yarışmanın amacı belediyelerin iyi uygulamalarının popülarize edilmesi, belediye başkanlarının Avrupa’dan başarılı meslektaşlarını örnek alarak nasıl işini iyileştirdiklerinin, belediye başkanı seçilmelerinden sonra vatandaşların hayatını ne şekilde etkilediklerini gösterilmesidir.

Yarışma birkaç dalda gerçekleştirilecek. Başarıyla yatırımlar celbedilmesi, Avrupa Birliği fonlarından başarıyla finansman alımı, kentsel dönüşüm, turizmin gelişimi, çocuk bakımı için çağdaş koşullar sağlanması, çevre korunması, şehirde sporun yönetimi ve geliştirilmesi, Vatandaşların Belediye Başkanı ve Yılın Belediye Başkanı dallarında ödüller sunulacak.

Yılın Belediye Başkanı seçilecek internet oylaması 9 Ekim 2013 tarihinde http://www.konkurs.kmeta.bg sitesinde sona erecek. Diğer dallarda birincileri belediye başkanları kendileri belirleyecek. Önceden aldıkları tüketici adı ve şifreyle onların her biri belirli dalda meslektaşı için oy vermek için on-line oylamaya katılabilir.

Kazananlar özel olarak yapılmış kristal figür ve sertifikayla ödüllendirilecek.

Momçilgrad Belediye Başkanı Akif Akif’i Vatandaşların Belediye Başkanı dalında destekleyelim. Oylamaya katılmak için http://konkurs.kmeta.bg/vote/65?cat_filter=1 sitesine gidilmelidir.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar