Bulgaristan’ın ilk GSM operatörü olan M-Tel, adını “A1 Bulgaria” olarak değiştirdi. Şirket, ödeme hizmeti, akış platformu sunacak ve kendi akıllı telefon markasını üretmeye başlayacak.

23 yıldır piyasada faaliyet gösteren, 4 milyar leva yatırıma imza atan ve 4,5 milyondan fazla mobil ve sabit telefon hizmeti abonelerine sahip olan Bulgaristan’daki ilk GSM operatörü, tarihinin en büyük değişimini gerçekleştirdi. M-Tel, “ A1” olarak yeniden markalaştı ve yeni ad henüz telefon ekranınızda görünmüyorsa, cihazı yeniden başlatın.

A1 Bulgaria Şirketi Genel Müdürü Aleksandır Dimitrov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada,”Müşterilerle yapılan sözleşmelerin tüm şartları geçerlilik süresine kadar değişmeden kalacak. Operatör şebekesine bağlı telefonlar ve SIM kartları açısından değişiklikler yok” diye bildirdi.

Yeniden markalaşma vesilesiyle operatör müşterilerine birçok yeni hizmet ve ürün ve özel bonus hazırladı.

“Benim A1” uygulamasını indiren her bir aboneye bir ay için 10 000 MB internet hediye edilecek.

Müşteriler, tüm yeni operatör hizmetlerini ücretsiz olarak 1 ay test edebilecekler. A1 uygulaması aracılığıyla aboneler, kendilerine 500 MB internet hediyesi kazandıracak olan usulsüzlükleri raporlayabilecektir. Operatörün mağazaları ve çevrimiçi mağazalarında bazı cihazlar yüzde 50 indirimle satışa sunulacak.

Operatörün TV servisinin aboneleri için 2018 yılının Haziran ayında hafta sonları 210 kanala ücretsiz erişimin yanı sıra sabit telefon hizmetlerine yönelik promosyon teklifleri sunulacak.

M-Tel spor kanalları ile yaptığı gibi A1 kendi içeriğini geliştirmeye devam edecek. Şirket, Amerika Mobil ile geliştirdiği platform ile müzik akışı hizmetlerine başlamayı planlıyor.

Telekom’un portföyünde kullanıcıların dijital ödemelerin yanı sıra çevrimiçi ödeme ve POS terminalleri ile para transferleri yapabilecekleri dijital cüzdan gibi ödeme hizmetleri de yer alacak. A1, telekomun tüm müşterileri tarafından kullanılabilecek kendi markasını taşıyacak kredi kartını da ilk kez sunacak. Kredi dosyasının doğrulanması, hesapların düzenli olarak kullanılabilmesi için banka sistemi aracılığıyla yapılacaktır.

Telekom, standart 24 aylık garanti yerine 36 ay (3 yıl) garanti ile sunulacak olan kendi A1 akıllı telefonlarını piyasaya sürmeyi planlıyor. Başlangıçta üç akıllı telefon modeli öngörülüyor, bunlardan biri düşük maliyetli, ancak iyi bir kameraya sahip olacak, diğeri ise düşük maliyetli ama pahalı bir akıllı telefon görünümüne sahip olacak.

Dimitrov,” A1 One Unlimited olarak adlandırılacak olan halihazırdaki mobil planlara da değişiklikler yapılacak ve mevcut tüm müşterilerimiz telefon da satın aldıklarında “A1 One Unlimited” mobil planlar yüzde 50 indirim ile sunulacak. Ancak yeni planlar hakkında daha fazla detay yarın açıklanacak” diye belirtti.

Dimitrov, “A1, en kısa zamanda hizmet sunarak teknolojiyi daha erişilebilir, kolay ve kullanışlı hale getirmeyi vaat ediyor. Teknik arıza durumunda şirket 6 saat içinde (örneğin İnternet ve TV) gidermeyi taahhüt eder. Şu anda arıza gidermek için standart süre 24 saate kadardır” dedi.

Telekom ayrıca * 88 numaralı her aramada müşterinin 60 saniye içinde bir operatörle iletişim kurabileceğini garanti eder.

Faturaların biçimi daha anlaşılır ve kolay hale getirilecek ve her müşteri kısa mesajlar yoluyla kendi hizmetleri hakkında (örneğin, tarife paket bitimi) bilgi alacaktır.

Şirketin web sitesi artık http://www.a1.bg ile değiştirildi ve 3 haftaya kadar ülkedeki tüm mağazaları yeni A1 logosu ile yeniden markalanacak.

 

 

Kırcaali Haber

Reklamlar