Kirkovo Belediyesi’nden dört lise okulundan öğrenci ve öğretmenler Kirkovo Emniyet Müdürlüğü tarafından Belediye’nin mali desteğiyle artık onuncu yıl düzenlenen geleneksel küçük çaplı Margolin tabancası ile atış turnuvasına katıldılar. 1 Haziran Dünya Çocuklar Günü münasebetiyle Polis Karakolu’nun “Kirkovo Belediyesi’nde Çocukların Ayı” girişimi kapsamında yapıldı.

kirkovo-atis-turnuvasiTurnuvada 9-12.sınıflar yer aldı.
Yarışma başlamazdan önce her katılımcıya Narkotik Kullanımına Hayır yazılı birer tişört verildi. Yarışmada takımları yöneten öğretmen ve öğrencileri polis memurlarının tabanca atışı antremanlarında ateş ettikleri hedefi nişan aldılar.

Yarışmada Çorbaciysko Hristo Botev Lisesi’nden Daniel Hristov birinci olup altın madalyayı kazamndı. İkinci ve üçüncü yere aynı okuldan Ahmed Karasali ile Gürkan Arabacı dizildiler.

Kızlarda Kirkovo Vasil Levski Meslek Lisesi’nden Elisaveta Kazieva birinci, Kirkovo Otets Paisiy Lisesi’nden Angelina İvanova ikimnci ve Benkovski /Kirli/ Nikola Yonkov Vaptsarov Lisesi’nden Berna Küçükali üçüncü oldular.

Öğretmenler arasında yapılan yarışma bu yıl da çok ilginçti. Kirkovo Otets Paisiy Lisesi’nde öğretmen Emil Terziev üçüncü, Benkovski Nikola Yonkov Vaptsarov Lisesi’nde öğretmen Biser Haciev ikinci oldular. Birinci yeri Vasil Levski Meslek Lisesi’nde Öğretmen Radostina Köseivanova aldı.

Takım olarak Kirkovo Vasil Levski Meslek Lisesi en çok puan toplayarak birinci yeri kazandı ve kupayı aldı. İkinci yere Kirkovo Otets Paisiy Lisesi’nin tabanca atışçıları dizildiler. Benkovski Nikola Yonkov Vaptsarov Lisesi’nden yarışmacılar ise üçüncü oldular.

Derece kazanan yarışmacılara madalyadan başka, maddi bir ödülle tasdik belgesi de sunuldu.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar