Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis ve Çocuk Merkezi ekibi, 18 Ekim saat 11.00’de Prostor parkında gerçekleştirilecek olan “Uçuş Hayali” Çocuk şenliğine belediyedeki tüm çocuk ve velilerini davet eder. ucus-hayali-senligi-kircaaliŞenliğin “Uçuş Hayali” başlığı altında gerçekleştirilmesi gelişi güzel değildir, çünkü aynı gün resmi olarak yaz tatilinde belediye başkanın inisiyatifi üzerine Savunma Bakanlığı tarafından hediye edilen Mig 21 savaş uçağının açılışı gerçekleştirilecek.

Fakat bir savaş uçağı pilotsuz olur mu? Olmaz, pilotu da olacak. Çocuklar pilotun hikayelerini dinleyebilecek, uçağın pilot kabininde onunla birlikte fotoğraf çekilebilecek. Bu da Çocuk Merkezi “FotoğrafKulübü öğrencilerinin yardımıyla gerçekleşecek, çektikleri fotoğraflar ise kulübün Facebook sayfasında yayınlanacak, dileğinler fotoğraflarını buradan paylaşabilecektir.

Çocuk şenlikleri, Kırcaali’nin en sevilen palyaçosu Roko-Koko’suz olur mu? O da şenliğe katılacak, onunla birlikte ise Çocuk Merkezi öğrencileri de farklı etkinlikleriyle şenliğe katılacak.

Tüm konuklar için ise çocuk treni ile ücretsiz gezi sunulacak.

19 Ekim, Cumartesi, saat 11.00’de gerçekleştirilecek olan “Uçuş Hayali” Çocuk şenliğine hepiniz davetlisiniz!

 

Kırcaali Belediyesi

Reklamlar