Kırcaali Türk Kültür ve Sanat Derneği (TÜRKSAD) ve Ömer Lütfi Kültür Derneği tarafından düzenlenen Çanakkale Şehitlerini Anma Etkinliğinin bu yıl ki konuğu Edirne Trakya Üniversitesinden Yrd. Doç. Sabri Can Sannav’dır.

Batı Trakya’dan Gazeteci yazar İbrahim Baltalı ve Kırcaali Bölgesinden Şehit ve Gazi yakınlarının da katılacağı etkinlik 19 Mart 2018 y. Pazartesi saat 17.30’da Ömer Lütfi Kültür Derneği salonunda gerçekleşecek.

Yrd. Doç. Sabri Can Sannav: 05.02.1970’de Edirne doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra 1992 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü Yakınçağ Tarihi Anabilim Dalında 1995’de Yüksek Lisansını tamamladıktan sonra, 2004’de de aynı anabilim dalında Doktor unvanını aldı. 1994 yılında intisap ettiği Trakya Üniversitesi’nde 2005 yılından itibaren Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalında Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktadır. Evli olan Yrd. Doç. Dr. Sabri Can Sannav biri erkek diğeri kız olmak üzere iki çocuk babasıdır.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar