Kırcaali bu yıl ikinci kez BTV’nin “Bulgaristan’ı Bir Günde Temizleyelim” kampanyasına katılacak. İlçemizdeki kampanya “Kırcaali: Temiz ve Güzel” başlığı altında gerçekleştirilecek. Kampanya dahilinde birçok etkinlik gerçekleştirilecek: çiçek düzenleme müsabakası, fotoğraf sergisi, “Seni Seviyorum, Dünya” başlığı altında çocuk şarkıları şenliği, deneme ve şiir müsabakası. Liseliler için “Dünya: Evimiz” başlığı altında çevre korumada iyi uygulamaların sunulacağı bölgesel çalıştay düzenlenecek.

bulgaristani-bir-gunde-temizleyelimBelediye sınırları dahilinde ve Kırcaali barajı çevresine yasa dışı çöplükler temizlenecektir. “Obedinenie” Okuma Evi çevre koruma kulübü ve Çocuk Merkezi Çocuk ve Gençler Meclisi temsilcileri balıkçıl kuşu kolonisinin bulunduğu bölgeyi temizleyeceklerdir. 20 Nisan’da gerçekleştirilecek olan bahar temizliğine katılmak isteyenlere çöp torbası ve eldivenler dağıtımı başlamıştır.

Cumartesi günü belediyedeki üç temizleme şirketi de vatandaş ve kurumların hizmetinde olacaktır: “Titan Cleaner”, “Zauba” ve “OBÇ”.

Verilmiş olan telefonlardan daha fazla bilgi edinebilirsiniz: 67-379, 67-380 ve 67 -381 veya 0894 468 451

Reklamlar