Çorlu Merkezli Kilikadılılar Derneği 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ‘Zafer yolu bisiklet turu’ gerçekleştirdikilikadililar-dernegi-zafer-yolu-bisiklet-turu

‘Zafer yolu bisiklet turu’ etkinliği ile Çorlu’da yaklaşık 10 kilometre Türk Bayrakları ile bisiklet turu gerçekleştiren Kilikadılılar Derneği üyeleri Orion AVM önünden başlattıkları turlarını Tekirdağ yolu üzerindeki belediye binası önünde sona erdirdiler.

Kilikadılılar Dernek Başkanı Bilgin İnceoğlu;’’bu yıl derneğimiz  9.faaliyetini 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Balkanlardan gelen Rumeli gençlerimize Zafer bayramının önemi ve anlamını anlatmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik.’’ Zafer Yolu Bisiklet Turu’’ ile Çorlu’da Türk Bayraklarımız ile tur attık.Vatanın kolay kazanılmadığını anlatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunu müjdeleyen 30 Ağustos zaferi, aynı zamanda milletimizin, gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engel duramayacağının da simgesi olmuştur. El ele, sırt sırta veren milletimiz, her zaman bu başarıyı yaşamaya devam edecektir. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürebilmesi için bu toprakları kanlarıyla sulayan atalarımıza layık olmanın inancı ve gayreti ile Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımızla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Yaklaşık 10 kilometrelik bisiklet turu yağarak Tekirdağ yolu üzerindeki belediye binası önünde tura son veren Kilikadılılar Dernek üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

59haber

Reklamlar