Ankara Temsilcimiz İsmail Cingöz BAŞKON Genel Başkan Yardımcısı Oldu

 Kısa adı BAŞKON olan Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu’nun geçtiğimiz günlerde yapılan 2. Olağanüstü Kongre sonrası yönetiminde önemli değişiklikler oldu. Siyaset, sanat ve bilim dünyasından çok sayıda yeni katılım ile yönetimini güçlendiren BAŞKON, yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtıldığı ilk toplantısı 11 Mayıs 2017 günü Haymana Grannos Termal Hotel’de yapıldı

Bünyesinde 7 Federasyon, 65 Derneğin yer aldığı BAŞKON’da; “Tek Aday ve Yönetim Kurulu Listesi” ile 29 Nisan 2017 günü yapılan Olağanüstü Kongrede Gazeteci Yazar Mehmet AKYOL tekrar BAŞKON Genel Başkanı seçilmişti.

Daha önceki yönetimde ‘BAŞKON-Yurtdışı Türkler ve Göçmenler Platformu Kurucu Başkanı” olarak görev yapmakta olan Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı/M.Sc. İsmail CİNGÖZ; yeni yönetim oluşumunda “BAŞKON – YURTDIŞI TÜRKLER VE GÖÇMENLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI” görevine getirilmiştir.

Ankara’da faaliyet gösteren birçok sivil topluk kuruluşunda üye olarak yer alan, aynı zamanda Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği BULTÜRK Ankara Temsilciliği görevini de yürütmekte olan İsmail CİNGÖZ’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Reklamlar