İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) Şehir Tiyatroları Hezargrad’da (Razgrad) 7-8 Ocak 2015 tarihlerinde “İstanbul Efendisi” adlı oyunu sergiledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) Şehir Tiyatroları, 7-8 Ocak 2015 tarihlerinde Hezargrad’da (Razgrad) Musahipzade Celal’in “İstanbul Efendisi” adlı oyunun çağdaş bir yorumunu sergilemişlerdir.
Hezargrad’a (Razgrad) bağlı Kemaller (İsperih), Kubadin (Loznitsa), Işıklar (Samuil), Balpınar (Kubrat), Torlak (Tsar Kaloyan) ve Zavut (Zavet) Belediyelerinin eşgüdümüyle iki günde il çapındaki köylerden 1000’e yakın soydaşımız oyunu büyük bir ilgi ve beğeniyle izlemiştir.
7 Ocak günü sahnelenen oyunda, HÖH Rusçuk Milletvekili Ferihan Ahmedova, Hezargrad Milletvekilleri Ahmet Ahmedov ve Hasan Ademov, Sofya Büyükelçiliğimiz Eğitim Müşaviri Şenol Genç, Kemaller Belediye Başkanı Beysim Şukri, Zavut Belediye Başkanı Ahter Veliev, Hezargrad (Razgrad), Şumnu, Silistre, Rusçuk Bölge Müftüleri, bölgedeki soydaş dernekleri başkanları ile birlikte Başkonsolos Niyazi Evren Akyol da hazır bulunmuştur. 8 Ocak günü sahnelenen oyunda ise Işıklar Belediye Başkanı Beytullah Mümün, Eski Cuma (Tırgovişte) Bölge Müftüsü ve Başkonsolosluğumuzu temsilen Muavin Konsolos İlker Erdoğan hazır bulunmuşlardır. – See more at: http://ajansbg.blogspot.com.tr/2015/01/ibb-sehir-tiyatrolar-hezargradda.html#sthash.acErFGCL.dpuf

Reklamlar