Kırcaali Belediye Başkanı Müh. Hasan Azis bugün Kırcaali vali yardımcıları Nazmi Mümün ve Musa Seidahmed ile görüştü. Belediye Başkanı’nın davetiyle gerçekleştirilen görüşmede Belediye Başkan Yardımcısı Elisaveta Kehayova da yer aldı. hasan-azis-vali-yard-ile-gorustu

Sayın Azis, “Protokolde bu tür görüşmelere yer verilmeyebilir, fakat bizim için bu görüşme önemli, çünkü Kırcaali Valiliği ile iyi diyalog, iletişim ve koordinasyon içerisinde hareket etmeyi umuyoruz. İki kurumun çalışmalarında olacak uyum vatandaşların yararınadır” diye vurguladı.

Aynı binada bulunan iki kurum arasında diyalog olmamasının en büyük örneği olarak yarım kalan Bilgi Merkezi’ni gösterdi. Belediye Başkanı, eskiden görevde bulunduğu Vali Yardımcısı görevine olan hassasiyetini de gizlemedi.

Sayın Azis, vali yardımcılarını Belediye’nin gerçekleştirdiği Avrupa Birliği Fonlarından finanse edilen projelerle tanıştırdı. Başkan, Kırcaali Valisi Biser Nikolov’un yardımıyla eski iktidar tarafından dondurulan ana su boru hattının yeniden yapılandırılması, Arda nehri üzerinden Vızrojdentsi semtinden Krayno Selo (Alkaya) köyüne uzanan köprü inşaatı, Belediye Bilgi Merkezi ve başka projelerin gerçekleştirilmesinin sağlanacağından ümitli olduğunu dile getirdi.

Davet için teşekkür eden Kırcaali Vali Yardımcısı Nazmi Mümün, Belediye, Valilik, bölgeden milletvekilleri ve merkez yürütme iktidarı temsilcileriyle birlikte halkın yaşam kalitesinin iyileştirilmesi için daha iyi koşullar sunulabileceğinden ümitli olduğunu paylaştı. Sayın Mümün, “Yerli halka iş ve geçim kaynağı sağlanması öncelikli meseledir” diye belirtti.

 

Kırcaali Haber

Reklamlar