Güney Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği’nin düzenlediği eğitim kamplarına katılmak isteyenlere duyurulur…

guney-bulgaristan-turkce-ogretmenler-dernegi17-21/06/2013 tarihleri arasında Edirne İli Danişment Eğitim ve Dinlenme Kampında öğretmenlere Türkçe Okuma Yazma Öğretimi ile Öğretim Yöntem ve Teknikleri konularında beş günlük hizmetiçi eğitim verilecektir. Katılımcılara ayrıca ‘Türkçe okuma yazma öğretimi’ ile ilgili olarak materyal desteği sağlanacak, Çanakkale gezisi de düzenlenecektir.

24-28/06/2013 tarihleri arasında Edirne İli Danişment Eğitim ve Dinlenme Kampında 2 öğretmen ile 18 öğrenciye kamp düzenlenecektir.

24 Haziran – 7 Temmuz tarihleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesinde öğretmenlere Hizmetiçi Eğitim Kursu düzenlenecektir.

22 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Edirne Trakya Üniversitesinde öğretmenlere meslek konusunda eğitim verilecektir.

Eğitim kurslarına katılacak öğretmenler veya öğrencileriyle kampa katılmak isteyen öğretmenler 25 Mayıs /cumartesi/ tarihine kadar turkder.bg@gmail.com mail adresinden veya Güney Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri derneğine başvuru yapabilirler.

Güney Bulgaristan Türkçe Öğretmenleri Derneği

Reklamlar