Bulgaristan´da düzenlenen ve FIA Avrupa Ralli Kupası´na 10 katsayı üzerinden puan veren Rally Sliven´den mutlu haber geldi.

fatih-kara-slivendeOPAR OIL destekli Pegasus Racing ekibi Fatih Kara-Güray Karacar 4 numaralı Fiat Punto S2000 ile start aldıkları bu zorlu yarışı genel klasmanda üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

Kara/Karacar ikilisi Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan, Taiwan ve Türkiye´den 26 ekibin start aldığı rallinin ilk gününü 4. sırada tamamlayarak hızlı bir başlangıç yaptı. Yarışın ikinci gününde genel klasmanda üçüncülüğe yükselen Türk ekibi, 450 km. uzunluğundaki zorlu rallinin son gününde ön lastiğini patlatarak zaman kaybetti ve dördüncülüğe geriledi.

Yarışı birinci sırada tamamlayan Krum DONCHEV/Petar YORDANOV ikilisinin araçları son teknik kontrolün ardından ihraç edilince, yarışı Skoda Fabia S2000 ile Dimitar ILIEV/Yanaki YANAKIEV ikilisi kazanmış oldu. Yine benzer bir otomobillerAleksander SALIUK/Yevhen CHEVONENKO´nun ikinci olduğu Rally Sliven´de genel klasman üçüncüsü olan Fatih KARA/Güray KARACAR ikilisi, başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

 

TOSFED

Reklamlar