Bulgaristan Ekonomik Forumu işbirliğiyle Yambol Belediyesi tarafından Bulgaristan Başbakanı ve Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Yambol Ekonomik Forumu’na alınan davet üzerine Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Komite Üyesi Ahmet Osmanlı katılım sağladı.

Etso Heyeti Yambol Ekonomik Forumu'na Katıldı

Bulgaristan Ekonomik Forumu işbirliğiyle Yambol Belediyesi tarafından BulgaristanBaşbakanı ve Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Yambol Ekonomik Forumu’na alınan davet üzerine Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı AydoğanAkıncı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan ve Komite Üyesi Ahmet Osmanlı katılım sağladı.

Bakanlar, üst düzey yetkililer, Bulgar ve yabancı işadamlarının katıldığı etkinlikteBulgaristan ve Yambol’daki iş fırsatları, kilit sektördeki imkanlar ve Avrupa BirliğiOperasyonel Programlarının yatırımcı ve işadamlarına sağladığı olanaklar gibi konular ele alındı.

Forumun açılış konuşmalarını Bulgaristan Ekonomi Bakanı Bojidar Loukarsky, BulgaristanBölgesel Kalkınma ve Bayındırlık Bakanı Lilyana Pavlova, Dünya Bankası Orta AvrupaMüdürü Tony Thompson ve Yambol Belediye Başkanı Georgi Slavov yaptı. Slavov konuşmasında şehirde yatırım yapmak isteyen tüm yabancı yatırımcılara bizzat destek vereceğinin altını çizdi.

Forum süresince Bulgaristan Ekonomi Bakanı Bojidar Loukarsky, Yambol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Stoycho Stoychev ile birebir görüşmelerde bulunan ETSO yetkilileri programa katılan Bulgaristan‘ın birçok üst düzey yetkilisi ile de görüşme fırsatı buldu. Yambol Belediye Başkanı Georgi Slavov iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkiler hakkında görüşmeler yapan heyete foruma katılımlarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Reklamlar