Cebel Günü ve Mayıs Olayları’nı anma töreni çerçevesinde düzenlenen geleneksel küçük kalelerde futbol turnuvasında Mustafa Salimehmed’in kaptan olduğu Cebel “Meçta 1” semti takımı birinci oldu. Yarışmada bölgeden toplam 10 takım yer aldı. mecta-1

Finalde “Meçta 1” takımı oyuncuları uzatma süresinde penaltı vuruşlardan sonra 5:3 ile Slınçogled köyü takımını yendiler. Velikdençe köyü takımı üçüncü, Meçta semti ikinci takımı ise dördüncü oldu.

Tüm dereceye giren takımlara Cebel Belediyesi tarafından sağlanan kupa ve para ödülleri sunuldu. Ödülleri, Hak ve Özgürlükler Hareketi /HÖH/ Genel Başkanı Lütfi Mestan, Yardımcıları Hristo Biserov, HÖH Milletvekili Kamen Kostadinov ve Cebel Belediye Başkanı Bahri Ömer sundular.

Bayar İlhan’ın antrenmanı olduğu Ridino takımı çocuk futbol turnuvasında birinci oldu. Belediye Çocuk Merkezi (ODK) 1 ve 2 takımları sırasıyla ikinci ve üçüncü oldu.

Cebel Günü zengin bir spor programıyla kutlandı. Futboldan başka, voleybol, masa tenisi, satranç, bisiklet ve briç turnuvaları da yapıldı.

Dereceye girenler:

Satranç
1.Hüseyin Mümün-Paprat
2.Yüksel Receb-Ustren
3.Şükrü Mehmed-Cebel

Voleybol
1.Trakya 2-Cebel
2.Vodeniçarsko köyü
3.Cebel-ODK

Masa Tenisi
1.Cemal Erol-Cebel
2.Mariyan Asenov-Cebel
3.Lütvi Osman-Cebel

Briç Turnuvası
1.Mümün Receb-Hüseyin Mümün
2.İsmet Sali-Velahtin Durali
3.Mehmed Ali-Tuncay İsmail

 

 

Güner Şükrü – KH

Reklamlar