Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı, Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde katıldığı Plovdiv Cup’ı şampiyon olarak tamamladı.

Bursa  Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı,  Bulgaristan’ın Plovdiv şehrinde katıldığı Plovdiv Cup’ı şampiyon olarak tamamladı.

Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv VC ev sahipliği yaptığı,  Bursa Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra  Romanya’nın CSM  Bükreş,  Dinamo Bükreş ve  Yunanistan’ın  Olympiakos SCP takımlarının yer aldığı turnuvada,  Bursa Büyükşehir’in sultanları, yenilgi almadan turnuvayı şampiyon tamamladı.

İlk maçında ev sahibi Maritza Plovdiv’i 3-0,  Dinamo Bükreş’i 3-0,  Olympiakos’u 3-2 mağlup eden yeşil-beyazlılar, son maçta da CSM  Bükreş’i 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Ödül töreninin ardından konuşan  Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü Angelo Vercesi iyi bir turnuva geçirdiklerini belirtirken, “Bir haftadır buradayız, önemli rakiplerle oynadık ve bütün oyuncularımızı görme fırsatımız oldu. İyi sonuçlar aldık. Zorlu rakiplerin olduğu bir turnuvayı birinci sırada tamamladığımız için mutluyuz. Çok iyi bir organizasyon oldu. Bizi bu turnuvaya davet eden Maritza takımına teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Reklamlar