Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, ETTU CUP Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında İspanya’nın CTT Balaguer Villart Logistic takımını 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Büyükşehir'den Masa Tenisinde Büyük Zafer

Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, ETTU CUP Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında İspanya‘nın CTT Balaguer Villart Logistic takımını 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, ETTU CUP Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali ilk karşılaşmasında 3-0 yendiği İspanya‘nın CTT Balaguer Villart Logistic takımını Bursa‘da 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Fethiye Spor Kompleksi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı veBüyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe ile Büyükşehir BelediyesporKulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilardo Şube Sorumlusu Seyfettin Avşar, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın,Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi Şube Sorumlusu Fehim Ferik, yönetim kurulu üyeleri ve sporseverler de izledi.

Bulgaristan‘dan İvanca Kostadinov ile Emil Naydonov’un yönettiği karşılaşmayaBüyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, Ersin Sunay’ın antrenörlüğünde Melek Hu, Polina Mikhailova ve Sibel Remzi üçlüsüyle sahaya çıkarken, CTT Balaguer Villart Logistic takımı ise, Lore Dana Karmen Dorka antrenörlüğünde Lore Dana Karmen Dorka, Yomlan Li Wana ve Ting Ting Wana üçlüsüyle sahada yerini aldı. Çekişmeli geçen mücadelenin ilk setlerini Büyükşehir Belediyespor alarak 2-0 öne geçti. Balaguer Villart Logistic takımı’nın üst üste aldığı setlerde 2-2 eşitlik sağlandığı karşılaşmanın son seti büyük çekişmeye sahne oldu. İlk maçın 3-0 rahatlığı ile son sete çıkan Büyükşehir Belediyespor Bayan Masa Tenisi Takımı, son seti alarak karşılaşmayı 3-2 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe, sporda Bursa‘nın sadece Türkiye‘de değil uluslararası arenada temsil edildiğini belirterek, “Bursa’da amatör ruhla çalışan sporcularımızla büyük mesafe kat ettik. Özellikle futbol dışındaki branşlarda yaptığımız çalışmalarla büyük yol aldık” dedi.

Voleybolda ilk defa şampiyonluğu Bursa‘ya getiren takımın Büyükşehir Belediyesporolduğunun altını çizen Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyespor, artık diğer branşlarda daAvrupa‘da boy gösteriyor. Bu başarılardan biri de masa tenisi. Yarı finalin ardından final ile birlikte yine Avrupa şampiyonluğunu Bursa‘mıza getirmiş olacağız. Bizler de böylelikle amacımıza ulaşmış oluyoruz. Bursa‘nın ismini uluslararası arenada dünya gündemine getiriyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, teknik heyetimizi ve destek veren tüm Bursalıları tebrik ediyorum” diye konuştu.

Reklamlar