Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği üyeleri geçtiğimiz günlerde Filibe’de düzenlenen International Technical Fair’i ziyareti için gittikleri Bulgaristan’dan mutlu döndüler.

Burpas Bulgaristan'dan Mutlu Döndü ile ilgili görsel sonucuPlastik ve ambalaj sektöründe yeni yatırımların önünü açmak ve ikili iş görüşmelerinde bulunmak için gerçekleştirdikleri  Bulgaristan programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan BURPAS Başkanı İlker Biliktü, “Sektörel anlamda ortaklaşa çalışmalar gerçekleştirmek üzere önemli işbirliği adımları attık” dedi.
Bulgar-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fikret İnce tarafından verilen “Bulgaristan’da ticaret ve yatırım fırsatları” seminerine katıldıklarını ve kendileri için çok faydalı olduğunu ifade eden Biliktü, “Türkiye’nin  Sofya Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Sayın Emrah Sazak’ın da katıldığı toplantımızda önemli bilgi alış verişinde bulunduk.  Bulgaristan bizim için hem önemli bir Pazar hem de  Avrupa ülkelerine açılma noktasında yatırım yapılabilecek bir kapı durumunda” şeklinde konuştu

Fuar programı sırasında ise ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdiklerini ve  Türkiye’nin  Sofya Büyükelçisi  Süleyman Gökçe ile de görüşme imkanı bulduklarını söyleyen BURPAS Başkanı İlker Biliktü, “BURPAS olarak plastik sektöründe faaliyet gösteren 100’e yakın üyemiz ile birlikte yurtdışı temaslarımızı arttırarak sürdüreceğiz. Bundan sonra sırada  Yunanistan var” dedi.

Reklamlar