Durmuş MUTLU
Bulgaristan Sivil Toplum Kuruluşları Evlad-i Fatihan Platformu BULTÜRK yönetim kurulu ve üyelerinden oluşan heyet GOPaşa Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Şahin Pirdal misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Misafirlerine çay ve tatlı ikramından sonra.
Başkan Pirdal yapmış olduğu açıklamada:
“Gaziosmanpaşa AK Parti ilçe teşkilatı, seçimlerde elde ettiği büyük başarıya rağmen “Durmak Yok Yola Devam” ilkesi ile Ekim ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında yapılacak olan Genel Seçim çalışmalarına başladık. Dolayısıyla başarının nereden geldiği veya başladığı belli oluyor. Yani, Çalışan her zaman Kazanır”.
“Başbakanımız Sn. Recep Tayip Erdoğan’ın Ülke genelinde teşkilatlarına hâkim olduğunu ve ayrıca bu güne kadar kurulan Türk Cumhuriyetleri içinde ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Atatürk’ten sonra sahip olduğu en iyi teşkilat kurma ve teşkilatçılığın başarısını görüyoruz. Böyle bir teşkilatı kurma sevk ve idare etmek çok zor bir şeydir ve bunu başaran Liderler sayesinde Devletler asla yenilgi yüzü görmezler. Şu anda, AK Part de böyle bir lidere sahip ve Partisini çok iyi idare eden içinde bulunan tüm guruplara hâkim bir Genel Başkan ve Yardımcıları var. Bu yoğun çalışmalar da onların haklı başarısı oluyor”…
“Gaziosmanpaşa AK Parti teşkilatı olarak bizler de daha yeni bir yerel seçimden çıktığımız halde önümüzdeki yıllarda yapılacak seçim çalışmalarımızı başlatarak her mahallemize ziyaretler yapmaya, toplantılar organize etmeye başladık. Bizim için gerçekten durmak yok, halkımıza hizmete ve yola devam” dedi. Özellikle seçim sonrası halkımızın teveccühüyle yeni Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta’yı kazandıran Gaziosmanpaşa halkımıza duyarlılıklarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum”.
“Ayrıca sizlerin ziyareti beni şahsen çok memnun etti, teşekkür ederim. Ülkemiz Çok zor dönemden geçti ve bu zor dönemde sizlerin desteği bize güç verdi. İnşallah GOPaşa halkı da bize inandı ve bizlere yolunuza devam edin dedi. Bizler hep birlikte bu zorlukları aşdık, GOPaşa ilçesini hep birlikte daha iyi yerlere taşıyabilmeliyiz. Bizler de üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız”, dedi.
“Bulgaristanlılar ve BULTÜRK’e seçim öncesi açıklamalarından bize AK Partiye destek verdiklerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Tüm Rumeli – Balkan camiasından tek sizler bizim yanımızda olmanız ve AK Parti’yi desteklemeniz tüm diğer STK’lara karşı dik durmanızdan dolayı sizleri tekrar tekrar kutluyorum. Ayrıca sizleri her zaman destekleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Çalışmalarınızda her türlü desteği yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi ister ve artık bizlerde Bultürk’ün çalışmalarında varız ve var olmaya da devam edeceğiz” dedi.

BULTÜRK Yönetimi de yerel seçimlerdeki başarılarından dolayı kendilerini kutladı. GOPaşa Halkına inandığınız ve bu inançla halktan oy istediniz ve bu halk sizlere güvendiğini ve doğru yolda olduğunuzu gösterdi, muhalefet kırmızı kart beklerken halk sizlere tekrar yeşil kart gösterdi. Böylece yolunuza ve işlerinizi bıraktığınız yerden devam dedi.
Bizler Bulgaristan’da yapılan hizmetlerinizden dolayı AK Partiye her zaman desteğimizi sürdüreceğiz. BULTÜRK olarak sizleri destekliyoruz ve başarılarınızın devamını dileriz.
Sizlere ve tüm ekibinize önümüzdeki seçimlerde de başarılarınızın devamını diliyoruz.
Artık Bulgaristan Türkeri’nin de AK Partiye oy verdiğini tüm Türkiye gördüğüne inanıyor ve buna herkesin inanmasını diliyoruz. Bizim insanlarımız oylarını ayakları yere basan vaatlere verirler. Kısaca Bayrampaşa’da Bulgaristanlıların Rumelilerden daha çok olduğunu da ortaya çıkmış oldu.
Bizim insanlarımız adaletlidir, bizler nankör, vicdansız değiliz, Bulgaristan’a yapılan hizmetlerinizi görüyor ve bizlerde takibe devam ediyoruz. Bizlerde Hemşerilerimizin AK Partiye verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerimizi sizlerle paylaşmak istedik. Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Tüm dualarımız yaşanabilir Türkiye” ve “Yeniden Büyük Türkiye”yi birlikte kurmamız için…

Bultürk YKurulu üyesi Sn.Seyhan ÖZGÜR’e Mazbatasını Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Şahin Pirdal ‘dan aldı.
Ziyarete katılanlar: Başta Bultürk Genel Başkanı Rafet ULUTÜRK, Yönetim Kurulu üyelerimizden Seyhan ÖZGÜR, Yuksel Demir, Şaban, Durmuş Mutlu, Fatma Mutlu, Nesrin Sipahi Kıratlı, Bengü Mutlu ve kurucu üyelerimizden Zihni Karpat katıldılar.

Reklamlar