Bulgaristan’da “kalbi delik” tanısı konulan 8 günlük bebek tedavi için getirildiği Kırklareli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından İstanbul’a sevk edildi.

Bulgaristan’da “kalbi delik” tanısı konulan 8 günlük bebek tedavi için getirildiği Kırklareli Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bulgaristan’ın Burgaz kentinden Erdoğan ve Makbule Ceylan çiftinin 8 gün önce dünyaya gelen ve Ömer adı verilen bebeği, Burgaz’da özel bir hastanede yapılan tetkiklerde kalbinin delik olduğu belirlendi.

Ceylan çifti, bebeklerinin tedavisinin Türkiye’de sürdürülmesini istemesi üzerine Kırklareli Devlet Hastanesine getirilen bebek, müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Baba Erdoğan Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeğinin en kısa sürede sağlığına kavuşması için dua ettiğini söyledi.

Kırklareli Devlet Hastanesinde tüm müdahalelerin yapıldığını belirten Ceylan, bebeklerinin Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat edileceğini kaydetti.

Reklamlar