Bulgaristan‘ın Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, ziyaret ettiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye yerel seçimlerde başarı dileyerek, iki şehir arasındaki ilişkilerin bundan sonra da artarak devam etmesini istedi.Başkan Altepe, Bulgaristan başta olmak üzere tüm Balkan ülkeleriyle olan ilişkilerin yeni dönemde de devam edeceğini vurguladı.

Kırcaali Müftüsü Beyhan Mehmet ve Yüksek İslam Şurası Başkanı Şaban Ali Ahmet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret eden Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis, Kırcaali’nin, kardeş şehir ilişkilerinin başladığı günden bu yana bölgeye özel ilgi gösteren Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Gerek Osmangazi Belediye Başkanlığı gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Başkan Altepe’nin sürekli yanlarında olduğunu ifade eden Azis, “Bizler, Kırcaali halkının size olan selamlarını ve size olan desteklerini iletmeye geldik. İnşallah yeni dönemde birlikte önemli çalışmalara imza atacağız. Size getirdiğimiz bu kalemlerle bölgede yapacağımız projeleri çizeceğiz.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Bulgaristan başta olmak üzere tüm Balkanlar’a büyük ilgi gösterdiklerini ve o bölgelerde yaşayanların huzur içinde olması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Bulgaristan’da da çok sayıda faaliyet ve etkinliğe imza attıklarını hatırlatan Başkan Altepe, “İnşallah bu çalışmalarımız seçimlerden sonra artarak devam edecek. Kırcaali’deki güzel camimizin temelini de inşallah birlikte atacağız.” dedi.

Reklamlar