Bulgaristan’ın Balchik kenti Belediye Başkanı Nikolay Angelov, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti.

Büyükşehir yasası ile birlikte tüzel kişliğini kaybeden Armutalan Belediyesi’nin kardeş şehri Bulgaristan’ın Balchik kenti Belediye Başkanı Nikolay Angelov ve eşi, tatil için geldiği Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediyeye ziyarette bulundu.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, ziyaretten duyduğunu memnuniyetini dile getirirken, kardeşlik ilişkilerini canlandırmak istediklerini söyledi.

Marmaris’in sadece Türkiye’nin değil komşu ülkelerinde takdirini kazanmayı başaran turizmin gözbebeği bir ilçe olduğunu söyledi.

Balchik Belediye Başkanı Angelov ise, kardeş şehir olan belde belediyenin kapandığı halde Marmaris’i unutmadıklarını ve ilk fırsatta geldiklerini dile getirdi.

Marmaris Belediyesi ile de iyi ilişkileri devam etmek istediklerini belirten Angelov, ‘Marmaris’e daha önce çok kez geldim. İnsanlarınız çok sıcak, turizmde çok gelişmiş bir kentsiniz. Bende bir sahil kenti belediye başkanıyım. Ama sizin kadar turizmde önde değiliz. Marmaris’in tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz.’ diye konuştu.

Marmaris Belediye Başkanı Acar, Angelov’a kahve fincan seti, Angelov’da Acar’a kentinde yapılan ürünleri hediye etti.

Reklamlar