Bulgaristan’da bulunan İmam Hatip Liselerinde eğitim gören öğrencilere gönderilen Kelime Mealli Kur’an-ı Kerim ve Tecvidli Elifbe kitapları Edirne Mimar Sinan Vakfı tarafından yerlerine ulaştırıldı.”Rayiha Yayıncılık” tarafından basılan ve…


bulgaristan-a-kuran-i-kerim-4555860_oBulgaristan’da bulunan İmam Hatip Liselerinde eğitim gören öğrencilere gönderilen Kelime Mealli Kur’an-ı Kerim ve Tecvidli Elifbe kitapları Edirne Mimar Sinan Vakfı tarafından yerlerine ulaştırıldı. “Rayiha Yayıncılık” tarafından basılan ve yardımseverlerin katkılarıyla temin edilen 350 adet Kur’an-ı Kerim ile 850 adet Elifbe kitabı Kırcaali-Mestanlı, Rusçuk ve Şumnu’da bulunan İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerin tamamına tek tek teslim edildi.
Kitapların tesliminde hazır bulunan Vakfın mütevelli heyet başkanı Av. Şükrü Çeşme, Mestanlı İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda öğrencilere hitap ederek ‘Alt Yazılı Renkli kelime Mealli Kur’an-ı Kerim’lerin Kuran’ın anlamını kavramanın yanı sıra Arapça öğrenimine de katkı sağlayacak bir çalışma olduğunu söyledi.
Av. Şükrü Çeşme ile makamında görüşen Kırcaali Bölge Müftüsü Beyhan Ahmed de en güzel hediyenin Kur’an-ı Kerim olduğunu belirterek katkısı ve emeği geçenlere teşekkür etti.Rusçuk ve Şumnu İmam Hatip Lisesi yetkilileri de, içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim döneminin başında Edirne Mimar Sinan Vakfı tarafından Bulgaristan’da bulunan İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilere yapılan okul kıyafeti yardımını unutmadıklarını belirterek Kur’an-ı Kerim hediyesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Reklamlar