Bulgaristan’ın İstanbul Konsolosluğuna bağlı Bursa Şubesinde görev yapan Konsolos Sayın Birsen Karabacakova BAL-GÖÇ ve B.G.F. Genel Merkezine ziyarette bulundular.bulgaristan-konsolosu-balgocte

Konsolosluğun hizmetleri hakkında bilgi aktaran Sayın Karabacakova’ya Genel Başkan Yüksel Özkan, üyeleri tarafından kendilerine iletilen beklentileri ve sıkıntıları aktardı.

Geniş bir bölgeye hizmet veren şubenin işlem hacmini bildiklerini söyleyen Genel Başkan Yüksel Özkan, Bursa’nın artık müstakil bir konsolosluğu hakkettiğini ve bunu da BAL-GÖÇ olarak her platformda dile getirdiklerini de belirtti.

Her iki taraf karşılıklı daha sıkı diyalog ve işbirliği konusunda hem fikir olduklarını beyan ettiler.

Sayın Karabacakova, “Bu işbirliğin güzel örneğini 12 Mayıs 2013 Bulgaristan genel seçimleri esnasında hep beraber yaşadık, Bulgaristan Yüksek Seçim Kuralları doğrultusunda BAL-GÖÇ ve B.G.F olarak Bursa’da ve etkin olduğunuz bölgelerde bizlere çok yardımcı olduğunuz. Bir Dışişleri mensubu olarak sizlere teşekkür ederim” dediler.

BAL-GÖÇ tarafından sorunların ve çözüm önerilerin aktarıldığı ziyaret toplantısı çok sıcak ve samimi bir havada gerçekleşti.

Sayın Karabacakova’da Bulgaristan Cumhuriyetinin bir dışişleri çalışanı olarak işbirliğine her zaman hazır olduklarını, Bursa’da hizmet vermekten de çok memnuniyet duyduklarını belirttiler.

 

kırcaalihaber

Reklamlar