İstanbul Sancaktepe’de yaşayanlar gece silah sesleriyle uyandı. Polisin ‘dur’ uyarısına uymayan Bulgaristan plakalı bir otomobil kaçarken, ateş edince çatışma çıktı. Gergin saatler, çevredekilere korkulu anlar yaşattı.

İstanbul Polisi, bir süredir takip ettiği Bulgaristan plakalı aracı, görünce ‘dur’ ihtarı yaptı. Otomobil sürücüsü durmak yerine, kaçmayı ve polise ateş etmeyi seçti. Aracı takibe alan polis, kaçan otomobile kurşun yağdırdı. Sokak aralarında yaşanan olay, çevredekileri de korkuttu.

Olay saat Sancaktepe Demokrasi Caddesi Minber Sokak’ta saat 01.30 sıralarında meydana geldi.Şüpheli olarak aranan CP 8845 AP Bulgaristan plakalı otomobilden Polisin ‘dur’ ihtarına silahla karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Polisin açtığı ateş sonucu şüpheli otomobile çok sayıda mermi isabet etti.

Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken şüpheli 2 kişi  yaya olarak kaçarak izlerini kaybettirdi. Olay yerine yakın Kaymakamlık binası önü ve çevresinde önlem alan polis, şüpheli bir taksi şoförünü yere yatırarak üst araması yaptı. Taksicinin üzerinden ve arabasından herhangi bir suç unsuru bulunmadı.

Reklamlar